ZOMO Napisano 18 Sierpień 2003 Autor Napisano 18 Sierpień 2003 Originally posted by Gotham Podoba mi się! Tylko moment podnoszenia karabinu.... Jakoś nienaturalnie rączki się ruszają... A i puenta jakoś nie uderza... dzieki :) z raczkami kolega juz zauwarzyl, kontrolery do lokci nagle przeskakuja, poprawie to :) puenta jest jaka jest...juz raczej nic nie zmienie ;(
Fr3d3k Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 Witam Ja mam lamerskie pytanie...: Czym ten plik otworzyc ?? LOL Nie dziala mi Media playerem, ani Quick Time\'em, ani Real player\'em :(
ZOMO Napisano 19 Sierpień 2003 Autor Napisano 19 Sierpień 2003 To jest zipniety QuickTime 6 MPEG4 moze masz starsza wersje QT ? MPEG4 powinien byc we wszystkich nowszych/updejtach. Jak nie bedzie dalej dzialac to daj znac tutaj, i napisz w jakim codec dla ciebie by bylo najlepiej :)
Kroopson Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 yh - mam nadzieję że to się nie będzie wszystko tak szybko działo.
Fr3d3k Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 Witam Dzieki ZOMO, dziala No jak dodasz scenerie i efekty specjalne... to bedzie super. Bardzo mi sie podoba [piwo][wow] A uszczelil ktoregos haha:P
Rekomendowane odpowiedzi