Busiu Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Pracuje nad pociskiem rakietowym.... jakies sugestie, surowa krystyka mile widziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Mmoże być, mało modelowania,ale co tu modelowć?;-)) tekstury też spoko, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 hmm.. nie wiele tu mozna krytykowac.. chyba ze bys umiescil ta rakietke w jakiejs ladnej scenerji z wyrzutnia .. itp.. zobaczymy.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 hehe, ale się narobiłeś ;) Mapowanie się rozłazi na rakietce. Mam nadzieję że na pocisku się nie skończy :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 Teraz to chyba juz koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 Dzięki szczerze to ta rakieta ma ma byc do mojej wypasionej animacji o walce robotów , ale nieche zapeszac, jak bede juz miał pierwsze obiekty i sceny to cos napisze więcej. Ps ten poscisk bedzie wyszczelał jeden z robotów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 proponuję zobaczyć jak wyglądają rakiety: http://venus.ci.uw.edu.pl/~animal/military.pl/uzbrojnie_lot/aam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 Proponuje poprawic bo niedziął cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 To chyba najkrótszy WiP w dziejach max3d :D proponuję jednak poprzyglądać się rakietkom któ podał Bacry (link działa u mnie bez problemu) i posiedzieć nad tym trochę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 Sory mi i tak niedziąła ta strona. Robie do Robo 2 następne obiety, jak będe miał wiecej załoze posta z w.i.p animacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Prawdę mówiąc to... mało tego :P Ale animacja może być fajna jak się postarasz :P pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi