Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

a mogło by coś z tego być....

Model, choć bez detali, wygląda na całkiem porządny i świetnie pasuje do jakiejś ciekawej scenki. Niestety oświetlenie leży na całej linii, z mentala można duuużo więcej wycisnąć, po co odrazu wrzucać do finished, trzeba było trochę przysiąść jeszcze i zrobić porządną scenkę z tego bo sam pojazd jest bardzo ciekawy.

Pozfrawiam

Napisano

Mam pewne obiekcje odnosnie przeznaczenia tego czolgu. ;)

Pomysl z tymi zaslonami jest dobry, ale po co pchales tam te ogromne armaty? :)

Skoro czolg ten mialby wspomagac piechote to niech wspomaga ja karabinami i najwyzej armata ale duuuzo mniejszego kalibru.

O renderach wypowiadac sie nie bede bo sam widzisz jakie sa. ;)

pozdrawiam

Napisano

RA - czolg taki jest bo....tak go wymyslili twory gry GROUND CONTROL 2 ;] (i faktycznie robi swoje w grze)

ps. czolg jest z "przyszlosci" dlatego moze dziwic uzycie zaslon (zlozone robia dobra oslone dla gasienic)

Napisano

ja poprostu nie mogę się oprzeć wizji scenki z żołnierzami ostrzeliwanymi/ strzelająceymi za tymi zasłonami w jakimś zrujnowanym wojną mieście, pomyśl o tym :)

Napisano

wlasnie nad tym myslalem (bylo to nawet w WIP z czolgiem i przykladowa scena ( w ink paint) ale niepotrafilem tego dociagnac do konca. (w ink pait niewygladalo to dobrze a z texturami nieporadzilbym sobie :( dlatego daje czolg taki jaki jest)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności