ZiBi_PL Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 witam. to moj czolg ravager. bez textur - sam model. niebede go texturowal...niemam do niego sily :P chyba ze chce ktos to zrobic za mnie :D wiem ze "scenka" byle jaka ale niemam czasu nad tym siedziec wiec daje takie jakie jest. ps. render w mental ray - moj pierwszy w tym :P ps. gdyby sie nie wyswietla obrazek to tu daje linka http://img228.imageshack.us/my.php?image=ravager7ny.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 a mogło by coś z tego być.... Model, choć bez detali, wygląda na całkiem porządny i świetnie pasuje do jakiejś ciekawej scenki. Niestety oświetlenie leży na całej linii, z mentala można duuużo więcej wycisnąć, po co odrazu wrzucać do finished, trzeba było trochę przysiąść jeszcze i zrobić porządną scenkę z tego bo sam pojazd jest bardzo ciekawy. Pozfrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 faktycznie renderki mi niewyszly :( daje wiec "chyba" lepszy nieco render (tylko materila mi troche sie zrobil chropowaty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Blagam pzrynajmniej 800x600 nic tu nie widze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Mam pewne obiekcje odnosnie przeznaczenia tego czolgu. ;) Pomysl z tymi zaslonami jest dobry, ale po co pchales tam te ogromne armaty? :) Skoro czolg ten mialby wspomagac piechote to niech wspomaga ja karabinami i najwyzej armata ale duuuzo mniejszego kalibru. O renderach wypowiadac sie nie bede bo sam widzisz jakie sa. ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 RA - czolg taki jest bo....tak go wymyslili twory gry GROUND CONTROL 2 ;] (i faktycznie robi swoje w grze) ps. czolg jest z "przyszlosci" dlatego moze dziwic uzycie zaslon (zlozone robia dobra oslone dla gasienic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 ja poprostu nie mogę się oprzeć wizji scenki z żołnierzami ostrzeliwanymi/ strzelająceymi za tymi zasłonami w jakimś zrujnowanym wojną mieście, pomyśl o tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 wlasnie nad tym myslalem (bylo to nawet w WIP z czolgiem i przykladowa scena ( w ink paint) ale niepotrafilem tego dociagnac do konca. (w ink pait niewygladalo to dobrze a z texturami nieporadzilbym sobie :( dlatego daje czolg taki jaki jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi