Napisano 30 Sierpień 200519 l ..druga moja praca.. budynek biurowy[skoczek & Wojdacki Architekci]..max6+light tracer+ps
Napisano 30 Sierpień 200519 l 2400x1647!! wow. współczuję tym co mają modem :] ładny projekt. czemu taki szary??
Napisano 30 Sierpień 200519 l coś mi nie gra z perspektywą , ten budynek jakby wisiał pół metra nad ziemią. W budynku między płytami widać dziwne szpary i to co jest w środku? albo to są jakieś dziwne odbicia w metalowych łączynach tych płyt ? (okolice okrągłych okien) tekstura metalu na żaluzjach jest co najmniej nieciekawa (wygląda jakbyś dał zwyły szary materiał standard. A powinien byś z odbiciami (najlepiej mocno rozmazanymi w takim wypadku).
Napisano 30 Sierpień 200519 l 2400x1647!! wow. współczuję tym co mają modem :] przynajmniej nie boi sie pokazac szczegolow jak to coniektorzy co uploaduja jpegi 40kb ;) ladne...wycisnales chyba wszystko z light tracer'a... :)
Napisano 30 Sierpień 200519 l Autor ...następny mniejszy będzie...,szary-takie wytyczne,a szpary bo taką dostałem bryłę...
Napisano 31 Sierpień 200519 l Raz, ze z perspektywa cos nie teges, co widac po latarniach czy plocie w tle. Dwa, ze swiatlo swieci z roznych stron na budynek i na tlo (np. na auta).
Napisano 5 Wrzesień 200519 l Biurowiec niezły, tylko troszke po prawej niepasuje (jakby sie unosił nad trawą ten budynek)
Napisano 2 Październik 200519 l a co jak dostałeś taki model to juz nie mogłes tych dziur jednym boksem poprawić? uwagi jak wyżej z tym że jak dla mnie to jeszcze nieciekawy (troche za ciasny) kadr. Tylko nie mów że dostałes takie zdjęcie :) to żaden argument ogólnie w miare ok