sith_LORD Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 podam tu link do mojejj pierwszej animacji jaką zająłem się na poważnie ..ostrzegam jest jeszcze robiona na maxie 2,5, w 1999 r (to zaledwie jej fragment) http://www.3d_sith_lord.w.interia.pl/muzmech.zip
sith_LORD Napisano 29 Czerwiec 2003 Autor Napisano 29 Czerwiec 2003 hej chłopaki jak dać poprawny link?] [hmmm]
Lucas Napisano 1 Lipiec 2003 Napisano 1 Lipiec 2003 Nie koniecznie link jest zły, ja jak sobie kiedyś jedną animkę na moim ftp w interii umieściłem to też nie dało się ściągnąć:(, nie ma pojęcia dlaczego:|
Gotham Napisano 1 Lipiec 2003 Napisano 1 Lipiec 2003 To nie twoja wina. Interia ma durne ograniczenie co do wielkości plików które można ściągać poprzez URLe... Idiotyzm jak dla mnie. Skocz na onet może.
Gość Połki Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 Myślę, że najlepiej umieścić animację, na kilku różnych serwerach. Jak z jednym coś nie tak, to można spróbować wtedy z innego. Może spróbuj wrzucić też na Lycos.
Rekomendowane odpowiedzi