Saurius Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 Witam! Potrzebuje modelu 1 grosza polskiego! w 3ds max albo zdjęć referencyjnych albo fotek w duzych rozdzielczosciach owego grosza. Potrzebuje go na za godzine. jakby ktos mial to proszę o kontakt na gg: 2259699 lub na [email protected] albo tutaj na forum. Pozdrawiam. dziękuję!
JunioR Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 co do fotek wystarczy na google poszukać: http://images.google.pl/images?q=1+grosz&hl=pl
Saurius Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Napisano 1 Wrzesień 2005 fotki mam juz! tylko model mi trzeba ... w godzine nie zrobie. a to jest pilne.
SansSerif Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 moim zdaniem bez względu na deadline, model to chwila, zwykły cylinder z bumpem.
AGmakonts Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 to poleź na łatwizne i bumpem albo displace skoro fotki już masz to nie problem EDIT: Sans- ozesz Ty ożeszku znów byłeś szybciej EDIT2: Sans no nie wiem ja miałem takie ambicje kiedyś:P ale kolo mówił że chce wymodelowac grosza jakby rzekł że potrzebuje miec grosz na renderze to fragmet z łatwizną by nie istniał:P
SansSerif Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 na jaką łatwiznę? nikt zdrowy na umyśle przecież nie będzie modelować orła na monecie.
Reanimator Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 Jak dla mnie: - fota grosza z lampa od gory - skan - grayscale w photoshopie - filtr do zmiany na mape normalnych - wiadomo co dalej W teorii brzmi calkiem niezle, przyznajcie;)
JunioR Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 nawet gdzies był taki fajny tutorial dotyczący mapowania i takich tam by wyszła ładna moneta.
hkropinski Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 tak, były takie tutoriale, na zagranicznych stronach jest ich jeszcze więcej, jednak nie ulego wątpliwości, że bump będzie najleprzy
Saurius Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Napisano 1 Wrzesień 2005 :-) pozamiatane! za malo siedze w 3d studio 2 lata przerwy mam juz. I dlatego ta prośba o model. Jakbym mogl to sam zrobic to bym sie tu nie pytal. Ale wszystkim dzieki za zainteresowanie i probe pomocy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi