SWRSC Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Ja też... ciekawe ilu jeszcze bralo w tym udzial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Ja mialem propozycje wziecia udzialu. Ale za free nie kalkulowalo mi sie tego robic. Mialem inne rzeczy na glowie. To ciekawe, pytal ktos moze o zarobki w tej firmie? Bo moze sie okazac ze napracowaliscie sie tyle i dostaniecie marne gorsze za prace w przyszlosci :). Co do pracki to mnie sie ogolnie podoba, zreszta jak wszystkie tutaj nawiazujace do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Ten Chyba najbardziej mi sie podoba. A gdzie ciuszki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 nie widac obrazka /tak nabilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 nom nie widac:( tez sobie nabilem ale pozniej edytuje:D narazie fajnie wam(dwom co widzialem) wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Pomyslalem, ze skoro wysylalem zabezpieczona prace dla nich to troche glupi zamieszczac czysta na forum... To moze byc wkręt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi