misiekp Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 Witam wszystkich, zółwika zrobilem tak dla zabawy w ciagu jednego dnia (2-3godz). Chcialem go zrobic w stylu cartoonowym. modeling: 3ds 6; render: scanline render; postproduction: photoshop cs2. mam nadzieje ze sie wam podoba :) POZDRAWIAM
Bubu Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 Fajne :D 1 obrazek wygląda jakby się czegoś przestraszył :P Podoba mi się :)
RA Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 Skoro ma byc w stylu kreskowkowym, to moze daj na niego jakiegos toon'a/ink'painta. :) pozdrawiam
misiekp Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Napisano 4 Wrzesień 2005 tu macie wedle zyczenia render bez PS :p
Ebor Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 Mi podobają sie tylko oczy :) a reszta nic nadzwyczajnego - podstawowe kształty... textur prawie nie ma. siatka za gesta jak na tak prosty model.
tweety Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 siatka za gęsta bo z MS. fajny ten żółwik ale tak jak RA: dodaj jakiś toonkowy shader. przydałoby się dorobić ogonek :]
Gacu666 Napisano 7 Wrzesień 2005 Napisano 7 Wrzesień 2005 Hmm no i skorupa troche dziwna. Żółwie nie mają połączenia górnej i dolnej skorupy tuż przy szyi :). Dodaj biedakowi nos i pazurki :P. Ogólnie to przyjemny :).
Rekomendowane odpowiedzi