eSHaDeWu Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Ok, ponownie ja (tydzień-dwa temu prezentowałem t34 zrobiony rok wcześniej z zamiarem dopracowania go, jednak był takimi dziwacznymi technikami robiony, że łatwiej byłoby zrobić taki sam od nowa niż go naprawiać....nieważne może kiedyś jeszcze spróbuję ) dzisiaj zabieram sie za samochód bo jednak w tym temacie sie czuje lepiej i mam już trochę wprawy(chyba) dobra oceńcie sami czy coś z tego będzie i (ci co widzieli czołg) czy rok ćwiczeń nie poszedł na marne aha poprzedni wątek uznałem za kompromitujący i wykasowałem - gdyby ktoś bardzo chciał zobaczyć czołg (nie polecam :] ) - niech pisze .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 nawet nawet pokaz siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 No niepowiem wykonane poprawnie... tylko małe bugi na dole zderzaka i ciękie bluprinty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 widać błędy w niektórych miejscach jak poprawisz to zapowiada sie ładne autko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eSHaDeWu Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2005 no więc siatka wygląda tak: bluprintsy są tak tylko żeby trzymać się kształtów a przede wszystkim opieram sie na referkach wieczorem powinienem coś dorzucić pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 wywal te trójkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Proponuje nowa Skode Octavie jest duzo ladniejsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 powinieneś zająć się trójkątami. reszta ok, ale jeszcze mało, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 kurde albo ja slepy jestem albo... gdzie wy widzicie trojkaty?? bo ja widze tylko te na kantach nie mowcie ze wam o nie chodzi??:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Siatka poprawna nawet całkiem nieżle czekamy na dalsze rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 A moim skromnym zdaniem zbyt gęsta siatka przy tych dziurach (wlotach czy jak tam nazwac te zwierzaki) stanowczo za gęsta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eSHaDeWu Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 z opóźnieniem i niezbyt dużo bo miałem mniej czasu wolnego prezentuję postępy siatkę wrzucę ewentualnie ale jak bedzie więcej zrobione zastanawiam sie czy bawić sie we wnętrze czy lepiej jednak poprzestać na exteriorze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 sa bugi wkolo przedniego nadkola...i troche krzywo jest:)...no jesli masz dobrego kompa i ceirpliwosc to probuj wnetrze...:p pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Ze wzgledu na fakt, iz sam takze modeluje ten woz to od czasu do czasu zagladam tu i porownuje prace.. niestety moj projekt narazie zostal wstrzymany.. brak czasu.. ehh.. jezeli chodzi o Twoje autko.. z tylu przy szybie jest krzywo.. nadkole jest inne w rzeczywistosci.. masz za ostra krawedz przy przejsciu z maski do nadkola.. ps. robilem na tych samych blueprintach.. i wierz mi.. sa do d***.. pozdro.. i czekam na wiecej.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 dobry pomysl! Szkoda ze nie ten najnowszy model. Trzymam kciuki. Pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eSHaDeWu Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2005 witam następny apdejt miałem zamiar zrobić przenosząc wątek do galerii 3d ale niech będzie :) tyle udało mi sie zrobić "z rozpędu" a teraz przyda mi sie troche samozaparcia żeby to jednak skończyć oprócz dodanych elementów przede wszystkim poprawiłem przednie nadkole tu i ówdzie jest jeszcze krzywo ale już raczej nie będę nic poprawiał. i tak dotąd nie mogę się sobie nadziwić że na 10-letniej 15 calówce i 5letniej myszce za 30 zł coś takiego zdziałałem :] ps to nie znaczy bynajmniej że zarzucam projekt - w przygotowaniu są przednie drzwi ;) Pinki -> można gdzieś zobaczyć twoją pracę? EDIT: a tu przednie nadkole - mam nadzieję ze troche lepiej wygląda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Zderzak - kanciasty, wydaje mi się, że nie połączyłeś maski z resztą karoserii, poza tym ma pyt., dlaczego sie nie świeci to drugie światło po prawej [a moze to tylko odbicie światła padające na samochód]. A poza tym to musisz mieć extra myszkę ;] pozdro i powodzenia Ps. Nie poprawiłeś bugów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eSHaDeWu Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Koniu: 1. maski rzeczywiście nie łączyłem, a miałem połączyć? 2. lewa lampa to tylko odblask ale materiały i oświetlenie są do porządnego dopracowania (na razie jest tylko standard lightning) 3. bad workman blames his tools ale sprzęt naprawdę rewelacyjnie potrafi wydłużyć mi pracę :] szczęście że przynajmniej komp jest w miarę nowy.... to na razie tyle dzięki za uwagi pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Spoxik. A co do maski to rzeczywiście się pomyliłem. Zresztą jak sie na Twoim wątku wypowiedziałem to musiałem wyjść na dwór, przy okazji przyjżałem sie samochodowi mojego tatay. Poza tym fajny samochodzik wybrałeś na prackę. Powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Moj watek to: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=18627 co prawda nie za wiele ujrzysz renderow ze skody.. bo wczesniej mialem inna koncepcje.. po za tym nie bede modelowal chyba calej skody.. bo i tak caly przod bedzie zmiazdzony.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi