Krystian Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Tak już zostanie.... w końcu to pierwszy raz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Hmmm czegoś mi tu brak......hmmm..... chyba prawidłowej nazyw wątku:P a tak na serio to jakos dziwnie wygląda łaczenie wody czy co to tam jest ze zdjęciem, ogólnie nie wiem zbytnio co to jest jak móisz że to pierwszy raz to mniemam że jesteś początkującym a więc ujdzie ja bym dał 2 za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 niewiele widać na tym gifie... ten facet to twój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 dziwne, dziwne... mało widać, słaby render, słabe tekstury, scena pusta, proszę o siatkę człowieka... ale wkońcu to pierwsza praca... pozdr ps. zmień nazwę wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Postać wykorzystałem z tutoriala "Klicka"; Warsztatu w 3D dopiero się uczę; Nazwa zostanie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 ...to temat wyleci :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 tu nie chodzi o nazwę "OVER" tylko o poprzedzające ją np Scena , Pojazd itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Poczytaj sobie zasady nazywania wątków. To naprawde nie czarna magia. Czarna magia to wysoko zaawansowane narzędzia i kontrolery w maxie. Przynajmniej dla mnie. Scena jest pusta: skopałeś kadr. Daj gościa bliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Rzeczywiście "shogunn", nie przeczytałem uważnie regulaminu. Następnym razem się poprawię.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 "Średnio" to wyszło, ale to dopiero początki więc napewno bedzie lepiej:) Co do formatu w jakim zapisałeś obrazek to nastepnym razem postaraj się o jpg, hehe Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 a tak wogóle to co ma przedstawiac ta pracka, jakis posąg, czy co? ogólnie to b. słabo, nawet przez format obrazka brzydko to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 w tej scenie 3D jest tylko postać (z tutka) i ta "kula" - trochę mało, ale jeżeli to początki, to można wybaczyć... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi