ribel Napisano 11 Wrzesień 2005 Napisano 11 Wrzesień 2005 Witam. Proszę o wszelkiego rodzaju oceny, porady, wskazówki, itp. itd. W sumie wszystko co można na temat moich prac. Na początek w sumie pierwsze poważne podejście do malowania w Photoshopie. Swojego czasu postać ta (w formie pierwotnej -znaczy się przed poważnymi modyfikacjami w PS) straszyła dzieci w pewnej sieci marketów :D. Czasu zajęło to, że szkoda gadać - ale niestety u mnie to standard. Szkic na papierze, reszta Photoshop CS + mysz.
Gość Caspik Napisano 11 Wrzesień 2005 Napisano 11 Wrzesień 2005 pracka super tylko cos mi te kanciaste buty nie leza...Twarz jest hmmm ORGINALNA :D . Nie pasuje mi jeszcze kolor koszulki (niebieskie paski). Nie lubie za bardzo takiego niebieskiego , moze dlatego mi nie podchodzi. Ciekawy styl...Ogolnie pracka sprawia dobre wrazenie. Ps. jeszcze przy laczeniu nog z podlozem jest cos nie tak (chyba cienie , ale nie jestem pewny)
hcpiter Napisano 11 Wrzesień 2005 Napisano 11 Wrzesień 2005 He bardzo mi sie podoba super klimacik !!! Jedynie co by mogło byc troszke inne to dym bo wydaje sie za gęsty moze przez to ze jest czarny. Pozdr
-Pa6L0- Napisano 11 Wrzesień 2005 Napisano 11 Wrzesień 2005 buty zrób taką samą techniką jak twarz..zeby pokazac ze są ze starej pomarczonej nieco skóry
ribel Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Napisano 12 Wrzesień 2005 Dzięki za wszelkie komentarze. Ogólnie pracę uważam, za skończoną i nie zamierzam już nic w niej poprawiac. W sumie miał być eksperyment z "Smudge tool", a rozciągnął się w czasie że hej :). Ok. Dzisiaj coś z mojej tfurczości komiksowej. Komiks "Róża" - publikowany w magazynie komiksowym "Znakomiks" nr.11. Wszelkie komentarze mile widziane. http://img325.imageshack.us/img325/1939/sstr0127df.jpg http://img362.imageshack.us/img362/6576/sstr0213ke.jpg http://img362.imageshack.us/img362/5516/sstr0315iu.jpg
Drakula Napisano 17 Wrzesień 2005 Napisano 17 Wrzesień 2005 ej, co to za czcionka w dymkach? Comic sans to to nie jest.... wyglada jak webletterer, ale z polskimi znakami o_O Moglbys mi to podrzucic na majla? [email protected] z gory dzieki :)
ribel Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Napisano 17 Wrzesień 2005 hm.... jak by to powiedzieć... czcionka to Comic Sans MS ... (wysyłać na maila ??)
ribel Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Napisano 12 Styczeń 2006 Ok. Nowy rok - nowa pracka :D 1.5 godzinki testu tableta w photoshopie. Mile widziane wszelkie opinie :D
Mortom Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 hehe fajny kolo z tego kolesia. Odrazu widać że to ambitny typ :P no i ten inteligentny wyraz oczu... :) Spoczko praca, dobry pomysł na haraktera... Pozdro
CzAk1 Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 Masz styl, styl...no masz jeden:) Komiks też ma twój styl...bo to twój styl...stylowy komiks...i humorek ma:) Pozdrawiam CzAki
Rekomendowane odpowiedzi