weedlog Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Jakby ktoś był ciekawy to tutaj: http://www.ef.art.pl/index.php?p=8&a=6&id=60 znajduje się mój videotutorial z tworzenia obrazka w Painterze IX. Miłego oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Dzieki swietna robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 super tutek, gratsy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 ładnie wygląda na przewijaniu. super że wreszcie coś z Paintera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 S.U.P.E.R. swietny tutek!!! dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 thnx master :) przodowa robota - używasz tam swoich brushy czy standardowych ? czekamy na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Używam niby własnych, ale te własne to poprostu dwa pędzle podstawowe z bardzo minimalnymi modyfikacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 mnie ciekawi ten taki podłużny brush co nim malujesz - zwłaszcza w okolicach tła (to niebieskie) i jak malujesz silniki :] mozemy jeszcze liczyc na jakies vt :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 videotutka nie widzialem, ale sama praca mi sie nie podoba. Gdybys robil cos takiego jak Anry (www.anry.ru) to ja rozumiem videotutki :) W kazdum razie czekm na wiecej, bo masz OGROMNY potencjal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Gdybym robił coś takiego jak Anry to bym nie rozdawał videotutków za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anomal Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 yeah, fajne,,,:) Hmm, ponawaim moje pytanie z forum Eastern... JAK się robi 1,5 godzinne filmy ktore zajmują 53mb [a po spakowaniu11mb] ?????!??? Pozdr;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 "Gdybym robił coś takiego jak Anry to bym nie rozdawał videotutków za darmo." ZONK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi