Napisano 14 Wrzesień 200519 l Jakby ktoś był ciekawy to tutaj: http://www.ef.art.pl/index.php?p=8&a=6&id=60 znajduje się mój videotutorial z tworzenia obrazka w Painterze IX. Miłego oglądania.
Napisano 15 Wrzesień 200519 l thnx master :) przodowa robota - używasz tam swoich brushy czy standardowych ? czekamy na więcej.
Napisano 15 Wrzesień 200519 l Autor Używam niby własnych, ale te własne to poprostu dwa pędzle podstawowe z bardzo minimalnymi modyfikacjami.
Napisano 15 Wrzesień 200519 l mnie ciekawi ten taki podłużny brush co nim malujesz - zwłaszcza w okolicach tła (to niebieskie) i jak malujesz silniki :] mozemy jeszcze liczyc na jakies vt :] ?
Napisano 16 Wrzesień 200519 l videotutka nie widzialem, ale sama praca mi sie nie podoba. Gdybys robil cos takiego jak Anry (www.anry.ru) to ja rozumiem videotutki :) W kazdum razie czekm na wiecej, bo masz OGROMNY potencjal.
Napisano 16 Wrzesień 200519 l Autor Gdybym robił coś takiego jak Anry to bym nie rozdawał videotutków za darmo.
Napisano 17 Wrzesień 200519 l yeah, fajne,,,:) Hmm, ponawaim moje pytanie z forum Eastern... JAK się robi 1,5 godzinne filmy ktore zajmują 53mb [a po spakowaniu11mb] ?????!??? Pozdr;)
Napisano 18 Wrzesień 200519 l "Gdybym robił coś takiego jak Anry to bym nie rozdawał videotutków za darmo." ZONK!