polka dot Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 hi mam prosbe jak som ludzie ktorzy wiedza co mozna zrobic to prosze o propozycje ciekawych malowan motoru, a dokladnie tej yamahy (xj 600): edit: cos co mozna namalowac samemu nie kupujac 50 kolorow czy uzywajac specjalnych narzedzi typu aerograf..
polka dot Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Napisano 14 Wrzesień 2005 bardziej chodzi o jakies ciekawe wzory zeby motor sie wyroznial a nie byl jak kazda xj 600 :D
polka dot Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Napisano 14 Wrzesień 2005 no to jeszcze jedna wytyczna :( cos co mozna namalowac samemu nie kupujac 50 kolorow czy uzywajac specjalnych narzedzi typu aerograf.. to nie moj pomysl :D
RA Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 Ale ten czarny jest swietny. :) Nic mu nie brakuje. pozdrawiam
HEKTOR Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 Witam! Ja bym namalował na nim białe plamki, żeby wyglądał jak krowa :D, albo pomalował bym bo w jakieś maskowanie np. BGS CAMO. Pozdrawiam!
Knysha Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 kome - spray, wzor, tasma do obklejania krawedzi [cienka, kremowa], nozyk i olowek :). To wystarczy w zupelnosci :D.
polka dot Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Napisano 14 Wrzesień 2005 no mam wszystko knysia oprocz wzoru :D
Rekomendowane odpowiedzi