Gość SeBuch Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 Kiedyś udało mi się rozwiązać ten problem, jednak jak znów wróciłem do 3dmaxa nie potrafie sobie z nim poradzić. Mianowicie włączyła mi się opcja zamienia obiektów (niezależnie od skomplikowania) w boundind box podczas poruszania oknem (skalowania, przemieszczania). Jest napewno jakieś proste rozwiązanie tego problemu dlatego z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam..
piotrek Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Vorek Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 jeżeli byś nie zrozumiał kolegi mintrila, to musisz nacisnąć "o" na klawiaturce :) btw. może by to wyryć gdzieć dłutem na gł. stronie max3d.pl ? ;) Pozdrawiam
piotrek Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 nno nie czepiajcie się mnie - musiało być co najmniej dziesięć znaków w poście :)
Bacry Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 to chyba prowokacja dwa posty prawie sąsiadujące ze sobą o tym samym:D płakać się chce
Rekomendowane odpowiedzi