Napisano 19 Wrzesień 200519 l Pojawił się nowy trailer z kolejnej gry z przygodami 'nieśmiertelnego' Solid Snake'a - nowa cześć oznaczona już cyfrą '4' z wymownym podtytułem 'Gunes of the Patriots' jak narazie zapowiadana jest na ps3 [zobacz]
Napisano 19 Wrzesień 200519 l hehe byłem szybszy http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=272846#post272846 :)
Napisano 19 Wrzesień 200519 l hehehe jakas wojna na news'y co jakis czas widze news hindus'a albo xeav'a hehehe
Napisano 19 Wrzesień 200519 l przydało by się coś na temat napisać w tym wątku a jako że serię MGS bardzo lubię to napiszę :D Trailer wygląda pięknie, już odkładam kaskę na PS3 ;) Jak zwykle Hideo zadbał o odpowiednią dawkę specyficznego humoru. Grafika, fizyka, animacja itd. poprostu wgniatają w fotel. Szkoda że w pracy nie mam głośników i nie mogłem sobie posłuchać muzyki. Snake już dziadek hehe, weteran z doświadczeniem i problemami z kręgosłupem :) Czekam na gierkę i PS3 :) Pozdrawiam
Napisano 19 Wrzesień 200519 l Autor vorek to tak jak ja - kocham całą sage MGS - lepszej gry z tyloma zwrotami akcji i wspaniałą fabułą nie uświadczy jeszcze długo - pamiętam te momenty kiedy Meryl dostawała kulki od SniperWolf :] etc..gdy wychodził Metal3 chodziły plotki że Hideo zaprzestaje prac nad MGS i resztą zajmie się ktoś zupełnie inny - zastanawia mnie czy tak jest w przypadku tej wersji - no i co będzie dalej skoro tak już Snake'a postarzyli to kto będzie w następnej cześci głównym bohaterem ? niepodoba mi sie troszke to założenie zrobienia go jeszcze starszym bo teraz powoli zaczyna (przynajmniej mi) przypominać Ocelota :/
Napisano 19 Wrzesień 200519 l zastanawia mnie czy tak jest w przypadku tej wersji - no i co będzie dalej skoro tak już Snake'a postarzyli to kto będzie w następnej cześci głównym bohaterem ? / krążyły też plotki, że po wersji 2 mgs już się nie ukaże następna. -może będą robić prequele