Napisano 19 Wrzesień 200519 l Obiekt 3D Filiznka z kawą są to moje pierwsze prace wiec powiedzcie jak cos źle mam:)
Napisano 19 Wrzesień 200519 l powiedzcie jak cos źle mam:) haj - a więc: - przepalona - 'kawa' w filiżance troszke dziwna jakoś nei trzyma poziomu - shaderki średnie zwłaszcza ten 'kawy' - proporcje troche leżą -za mała filiżanka 3m sie.
Napisano 19 Wrzesień 200519 l prócz tego co Hindus pzedstawił to bym jeszcze nad renderem popracował.
Napisano 19 Wrzesień 200519 l Autor Przenioslem filizanke do WIP i Poprawilem proporcje i troche render. Teraz jest dobrze
Napisano 19 Wrzesień 200519 l dobrze będzie jak będziesz to renderował vray'em albo czyms innym i na lepszych shaderach z lepszym oświetleniem :P
Napisano 19 Wrzesień 200519 l taka scena tu juz na scanline będzie dobrze oświetlona: skylight + light tracer, material filizanki RayTrace i w envirnoment mapa HDRI i będzie dobrze...
Napisano 21 Wrzesień 200519 l fotony!! buuuuuuuuuuuuauaaaAAAAAAA!!!!.....czujecie tą moc! :D:D:D:D Mapa Hdri i ok! Zwiększ lekko moc swiatła i oddal go od filiżanki.. to na moje tyle..
Napisano 22 Wrzesień 200519 l Autor Nastepny Update. Zmienilem scene i oświetlenie i dodałem nowy shader filizanki i łyżeczki
Napisano 22 Wrzesień 200519 l łyżeczka... leciutko bardziej połyskliwy materiał daj... Filiżanka jesli chodzi o model i rozmiar ok, tak samo podstawka. Pozdro i powodzenia ;)