miwt Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 siema...ostatnio mi sie troche nudzilo i wyskrobalem takie cus..z zalozenia mial to byc projekt peugota 2 osobowego an najblizsze lata...taki samochodzik przyszlosci:D...hehe..a co mi wyszlo..to juz wy sami osodzicie:p
mrkrzysiek Napisano 20 Wrzesień 2005 Napisano 20 Wrzesień 2005 fajny pomysł i nawet mi się podoba to jak będziesz miał chęci to narysuj jeszcze tył
RA Napisano 20 Wrzesień 2005 Napisano 20 Wrzesień 2005 Tyl, przod i przednia szyba siuper, ale reszta (nie obraz sie) troche bez polotu. :/ Ale ogolnie jest dobrze. :) pozdrawiam
miwt Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Napisano 20 Wrzesień 2005 hehe..a czemu mialbym sie obrazic?:D..no co ty..po to wystawiam..zeby poznac krytke pozdrawiam:)
BODJO Napisano 20 Wrzesień 2005 Napisano 20 Wrzesień 2005 Jak Dla Mnie Za Bardzo "pocioŁeŚ" Blache - Kola Sie Troche Sypia, I Zwroc Uwage Na Przod, Taki Dziob Sie Zrobil, Zaden Z Samochodow Tak Nie Ma, Prawie Przecinak, Ale Spoko Wyrobisz To. Wiem Ze Łatwo Sie Rysuje Brylaste Kanciaste Formy, A Trudno Oble I Gdzie Niegdzie Napiete, Pomysl Tez O Cieniu, Ale Brawo Fajnie Ze Pracujesz , Super
miwt Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Napisano 20 Wrzesień 2005 ok dzieki za rady..w sumie cien zwykle robie..tutaj jakos wyjatkowo nie zorbilem..bo projekt robilem na szybko ...pierwsze co mi na glowe przyjdzie...gdyz mialem tylko godzine czasu..a co do bryly..to wiadomo ze oble sie gorzej rysuje...ale obe tez nie sa w moim stylu....bardziej lubie projekty zarowno na papierze jak i w rzeczywistosci z dominujacymi ostrymi liniami typu renault.....a jesli chodzi o tyle pogiec to w sumie masz racje za duzo ich...ale kto wie moze takie szalone projekty a nawet zdecyowanie bardziej beda smigac po drogach...tylko jak zwykle nie polskich:(
-Pa6L0- Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 wykonanie ok..tylko nie podobaja mi się nadkola(są troche takie nowatorskie jakby były z twojej pierwszej mysli a nie ostatecznej) i światła mi się nie podobaja bo są czerwone i przypominają za bardzo oczy jakiejś besti a to dla mnie zbyt duze nawiązanie do niby "agresywności" samochodu a tym bardziej do peugota bo francuzi bardzo agresywnym narodem nie są(są raczej eleganckim, ale bez przepychu jaki widac np w mercedesach lub rolsach)
miwt Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Napisano 21 Wrzesień 2005 no w sumie to jest 1 mysl...jak juz wczesniej pisalem..gdyz mialem tyko godzine..a mialem checi zeby cos narysowac:p ps.dzieki za uwagi:)
Secator Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Mi sie bardzo podoba :] Wszystkie concept-cary sa zaje.. fajne
polka dot Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 czemu 90% konceptow w ost czasie to peżoty :D
miwt Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Napisano 22 Wrzesień 2005 e tam kome nie wszytkei to koncpety peugota:D...wszylo kilka pieknych innych miedzy innymi ford iosis...bardzo ladny modelik:)
polka dot Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 nie chodzi o to, ostatnio jak widac jakies amatorskie koncepty to w wielu przypadkach podszywaja sie pod peugeoty :)
miwt Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Napisano 22 Wrzesień 2005 aha a to ci chodzi:p...moze datego ze peugoty to piekne auta?:D...a u mnie sa akurat w czolowce stylitycznej...
Rekomendowane odpowiedzi