BeLiAL Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Czasem ciekawa referka potrafi być silniejsza od lenistwa. http://gallery.jessicaalba.net/displayimage.php?pid=420&fullsize=1 Nie mogłem się oprzeć i musiałem narysować. Narazie linework, ale za niedługo dokończe kolor i też gdzieś tu wrzuce. Enjoy B) Oczywiście wszelkie komentarze mile widziane. A i jakby ktoś chciał pokolorować to ma moje błogosławieństwo :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Oo kurde kogo ja widze na referce (zobaczcie moj opis gg ;)) tylko twarz do wymiany !!bo jest paskudna (w porownaniu z referka) i te oczy ble a przeciez ona ma piekna twarz :D, glowe,nogi,rece,.....no kurde wszystko :) ;D nie dziw mi sie ze tak "ostro"............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Looz, przeciez ja nie umiem rysować ;) A Alba jest apetyczna: mniam btw nie chciałem uchwycić podobieństwa (mam w zwyczaju nazywać rysunki w miare możliwości od dziewczyn z referek, mimo iż przeważnie ich nie przypominają). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Mi jej typ urody nie podchodzi - wole typowe słowiańskie kobiety ;) A co do line arta jest spoko poza paroma rzeczami, które według mnie powinny byćtroche inaczej... ramie jest troche za grube, przez co wygląda na mniej zgrabna niż jest na referce. Pozatym piersi... (nie to, żebym szczególnie na nie patrzył ;) ) Patrząc na referkę widać ze powinny być bardziej płaskie i ostro zakończone ;) Pozatym moim zdaniem zarys jej lewej piers powinien być troche niżej... to tylko takie moje drobne uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 mi jej typ urody jak najbardziej odpowiada:) Belial- dzieki za blogoslawienstwo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 23 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2005 @arturros: fajnie, szkoda tylko tych włosów, troche za duży kontrast wyszedł. No i kolor ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 beliala do mnie bardziej przemawia...bardzo landna technicznie pracka...i ogolnie ladna twarzyczka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 mmmm jessica, jak dla mnie nie ma lepszej :D, a co do pracki skoro to nie ma byc Alba to jak dla mnie spoko bardzo mi sie podoba taki styl choc ja sie nie znam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 BeLiAL daj jej numer telefonu....OKej :P A tak na poważnie FAJNA laseczka ci wyszła, pyszczek, kolory no i te boskie białe majteczki :) Pozdrowienia dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi