Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

welcum na forum

-jakoś wydaje mi się pusto

-dobry render jak na mentala:)

-mały render

7/100

Napisano

z**ste rendery :) napisz cos wiecej na temat pracy, o co chodzi i takie tam

swietny klimat miniatur, iscie jak z sasiadow :D

Napisano

No kolorowo to jest nawet bardzo a co do wesłosci do troszke nie wiem dlaczego tam ;] robocik fajny

Napisano
dobry render jak na mentala:)
...

7/100
chyba 70/100 ;)

- - - -

Pierwszy render ładny, ale:

- niepotrzebnie zostawiłeś tą wiszącą półkę, która tylko przeszkadza (nie powinno być jej wcale widać, albo zdecydowanie więcej ;) ), to samo ze stolikiem z prawej strony.

- zwiększ (jak możesz) rozdzielczość mapy diffuse dla bocznego oparcia kanapy

- powierzchnia kanapy jest 'zbyt płaska'- widać to szczególnie na bocznym oparciu (chodzi mi o włókna); dobrze by to wyglądało, gdybyś rozwiązał to z poziomu siatki ;)

...przyjemna praca.

Napisano
  • Autor

Wysyłam większe rendery, bo na poprzednich rzeczywiście niewiele widać. Scenkę zacząłem od modelu starego keyboardu, by po jakims czasie stwierdzic, ze fajnie to mogloby wygladac na jakiejs scenie i moze dlatego szczegołowość obrazka maleje od prawej do lewej :) Oswietlenie to trzy spoty dokładnie tam gdzie widać, czyli w żyrandolu. Ustawiłem światła z bardzo niskim multiplier`em, z tym, że w opcjach dałem im dość wysoką energię, co sprawia, po zwiększeniu jasności w photoshopie, że kolor podłogi i mebli ciekawie rozlewa się na białej ścianie. Chciałem w ten sposób osiągnąć taki "ciepły" nastrój. Robocik za to, to niesamowicie prosty model do animacji, który nie ma pojęcia co to tekstura.

Napisano

:OO Bardzo ladne rendery, jestem jak najbardziej na plus. Bardzo realistyczny efekt. W niektorych miejscach lekko niedopracowane, jak na pierwszym ujeciu mapowanie :) ale jest na prawde dobrze. Jestem na plus.

Napisano

-dobry render jak na mentala:)

nie wiem co Autor mial na mysli:) naprawde daje do myslenia

pracka-bardzo fajna stylistyka, naturalna, nie "wymeczona"-milo sie patrzy

Napisano

piekna praca:)moze zrobisz tutka do tej pracy:Ppozdrawiam

Napisano
  • Autor
piekna praca:)moze zrobisz tutka do tej pracy:Ppozdrawiam

Tutorial wydaje mi się zbyt czasochłonny, ale na wszystkie pytania z chęcią odpowiem.

Napisano

najbardziej podoba mi sie ten rzut na caly pokoj :). super klimacik, tylko czekac az wejdzie tam jeden z "sasiadow" hehe.

ps: wlasciciel pokoju lubi chyba miec po kilka egzemplarzy tej samej ksiazki, moze to jakas mala biblioteka ;). pozdro

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności