Napisano 26 Wrzesień 200519 l Ostatnimi czasy nie chciało mi się robić jakichkolwiek prac związanych z grafiką. Aż pewnego pięknego, niezbyt słonecznego dnia, postanowiłem w końcu ruszyć swoje cztery (niezbyt ruchliwe) litery i spędzić czas chociaż trochę kreatywnie. No i to co widzicie na dole jest wynikiem moich zmagań z XARĄ X. Pracka jest nieskończona, ale mam aspiracje na zakończenie tego co zacząłem. No i to chyba tyle co chciałem powiedzieć na ten temat. Czekam na jakikolwiek przejaw zainteresowania w wyniku postowania. Pozdrawiam. P.S. Przy sprzyjających warunkach pogodowych praca może się przekształcić z 2D na 3D (ale zaznaczam tylko i wyłącznie przy sprzyjających porywach wiatru.
Napisano 26 Wrzesień 200519 l hehe fajne...ladne kanciaste lapki..wszyko utrzymane w jednym stylu...:p pozdrawiam
Napisano 26 Wrzesień 200519 l Autor dzięki za komentarze!! :) wkrótce będą updaty! Strzałka wszystkim. :P
Napisano 26 Wrzesień 200519 l Mnie się podoba wszystko oprócz "ó" w temacie :P A tak na poważnie to te kolce w karawaszach nie bardzo mi pasują. Reszta miodzio.
Napisano 26 Wrzesień 200519 l bardzo fajowa pracka, ładny styl i wogle :), tylko tło by sie jakies przydało.
Napisano 27 Wrzesień 200519 l Autor Łukaszu - co do tego "ó" to sprawdzałem w WORDZIE i pasuje ó i u. A co do kolców to są tylko na szybkiego zrobione. Po pracy zaraz sie wezme za detale mojego KrasnolUda :) JunioR - jeśli chodzi o tło to mam dwie koncepcje: jedna w ciemnej dżungli druga w podziemiach. Narazie niewiem c bedzie. Ale prawdopodobnie zrobie coś pomiędzy (jak mi sie to uda, to nie mam pojęcia ani zielonego ani jasnego) Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za pozytywne (ku mojemu zdziwieniu) komentarze.
Napisano 1 Październik 200519 l Autor Dodałem konceptowe tło (kolory jeszcze w fazie eksperymentów). Wybaczcie niedociągnięcia ale to naprawde jest tylko koncept. Mam jeszcze jeden pomysł na tło. Ale może narzie ten szkic wystarczy. Pozdrowionka dla wszyskich!!
Napisano 3 Październik 200519 l Bardzo fajny, fajny styl komiksowo-kreskówkowy, trochę szkoda że z niego taki twardziel, mógłby być trochę bardziej sympatyczny. BTW - to ó zdecydowanie nie pasuje - krasnolud - lud - ludzie, nie lódzie ;)
Napisano 3 Październik 200519 l Mortom: imo bez takiego glow'a prezentował by się lepiej, ale i tak jest nieźle :) synuś: nie załapałem z tym Front Pagem. Pozdrawiam
Napisano 5 Październik 200519 l Autor leście mnie zaskoczyli, to ja myślałem że zbruzgacie mnie za te kwadraty a tu aka niespodzianka :) dzięki za komentarze. Już za niedługo dopracuje tło i dodam kolejne postacie do rysunku. Hejka i pozdrowionka wszystkim. :D
Napisano 6 Październik 200519 l imho ja nie lubie takiej grafy... ale ale ALE :):D ta mi sie widzi, trzeba miec talent do takich rzeczy i czuc ten feeling... sory za glupie pytanie ta xara X to jakis soft, bo nie slyszalem never o tym, kolejne glupie pytanie wektory tak??, bo tak wyglada, ale rastrowa tez by taka zrobil wiec sie pytam :> pozdrawiam :)
Napisano 7 Październik 200519 l Autor slizgi Xara X1 to soft oczywiście. A co do tych vektorów to tu też masz racje. To bardzo dobry program pod względem szybkości wyświetlania i rysowania vektorów. Nie to co ta zmuła Corel. A co do rastra to i tak niemógłbym takowego zrobić ponieważ nie posiadam tablecika. Z tąd taki styl rysowania. łatwiej myszką vektor zmodyfikować niż poprawiać gumką linie w Photoshopie :P Strzałka wszystkim. Postaram sie za niedługo podstawić nowy update.
Napisano 7 Październik 200519 l swietnie...swietny bajkowy klimat...a to tlo kojarzy mi sie z wormsami armagedon:D:D...:) pozdrawiam