m.arc.in Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 dostałem pare dni temu zaproszenie na wystawę prac i ogłoszenie wyników. wybieracie się ci którzy braliscie udział?? jest sens jechać 580 kilometrów żeby zobaczyć 211 prac konkursowych... ech szkaoda że na wygrana nie ma szans przydało by sie trzecie auto...
Gość ma+ Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 ... nie ma sensu , bo i tak wiadomo kto wygra ;)... a serio to przyjazd do warszawy ma sens w wypadku kiedy na kilka dni przed imprezą dostaniesz telefoniczne zaproszenie ... p.s. wrzucałeś swoją pracę konkursową na forum ?
SansSerif Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 Przyjazd ma sens bo konkurs z roku na rok prezentuje co raz wyższy poziom a prace konkursowe można zobaczyć tylko na żywo na tej wystawie lub objazdowej po wybranych wydziałach architektury w Polsce. Warto bo publikacji ciekawych projektów wnętrz w necie, czy literaturze jest mało. No i jeżeli dla Was w konkursie liczy się tylko wartość materialna nagrody to macie niewłaściwe podejscie do tej imprezy. Najważniejsza jest rywalizacja, trening i jego efekty w postaci dobrych konceptów. To jest największa nagroda :D
MOTHMAN Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 hehe, więc co takiego zatrzymało Cię Sans w zeszłym roku ze nie dotarłeś odebrać nagrody ;) ? Pewnie telefonu nie odebrałeś z koła jak pisał ma+ :D btw. Do zobaczenia na Świętojerskiej ...
RA Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 No wlasnie moj ojciec jakies zaproszenie dostal. Moze sie przejade... tylko ta szkola.
Gość ma+ Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 Przyjazd ma sens bo konkurs z roku na rok prezentuje co raz wyższy poziom a prace konkursowe można zobaczyć tylko na żywo na tej wystawie lub objazdowej po wybranych wydziałach architektury w Polsce. Warto bo publikacji ciekawych projektów wnętrz w necie, czy literaturze jest mało. No i jeżeli dla Was w konkursie liczy się tylko wartość materialna nagrody to macie niewłaściwe podejscie do tej imprezy. Najważniejsza jest rywalizacja, trening i jego efekty w postaci dobrych konceptów. To jest największa nagroda :D heh, chyba mnie sans nie zrozumiałeś ... ;) albo to ja nie wyraziłem sie zbyt jasno... oczywiście, że masz racje... mnie też największą frajde sprawia rywalizacja... i im lepsza konkurencja tym cikawiej... na objazdowej wystawie prezentowane są jednie nagrodzone prace, więc tym bardziej warto odwiedzić warszawę ... nie zmienia to jednak faktu , że gdy ktoś pracuje , bądź się uczy a na dodatek ma do przejechania całą polskę to już nie tak łatwo się wybrać na taką wystawę... sam mam ten problem i nie wiem czy uda mi sie wyrwać ... no ale miejmy nadzieję do zobaczenia za kilka dni... ;)
m.arc.in Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Napisano 30 Wrzesień 2005 no niestety nie mam sie czym chwalić więc nie pokazywałem pracy na forum... a koło oprócz przedstawiceila w szczcinie to do mni eraczej nie dzwoni...:)
Ryjas Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 nie zebym snuł jakies domysły, ale mam watpliwosci co do tajnosci tego konkursu:) ale co tam. tylko po co wysylac glodnym wrazen autorom, zaproszenia skoro i tak przez telefon informują tego kto wygral...
Ryjas Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 A i jeszcze jedno. jezeli komuś się zachce pojechać popstrykac fotki to bardzo prosze o przesłanie mi czegos na maila. Z gróy dziękuję. [email protected]
MOTHMAN Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 1. Ryjas > Edytuj 2. Dzwonią po to żeby mieli kogo fotografować ;P przy wręczaniu przez prezesa kluczyków, osobiście sobie nie wyobrażam żeby nikogo z nagrodzonych mogło nie być - wtedy to by był dopiero cyrk.
Ryjas Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 No i obejrzałem sobie wyniki. Gratuluję zwycięzcom. Grand Prix - za podanie. Jak sie wam podobają? Osobiście myśle, że nic rewelacyjnego wyszło..
Marcin Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 jak ktos byl to niech da tu foty z imprezy ... a projekty calkiem ciekawe ... wielofunkcyjny przenosny kibel zajechal mi troche Sansowym przystankiem no ale tam ... :>
SansSerif Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 Byłem dziś na wystawie. Bardzo ciekawa. Na prawdę warto. Moi faworyci, niedocenieni przez jury. sorry foty z telefonu.
buczer Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 porwónując prace wyżej z projektami które zostały nagrodzone mozna tylko pogratulować jury (cale szczescie ze nie bralem udziału...totalna żenada) :]
Gość ma+ Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 no tak, prace bardzo ciekawe... dwie pierwsze niestety odpadły w przedbiegach ze względu na użycie ceramiki własnego projektu (czyli innej niż koło, keramag, koralle...) btw. namawiam rafa żeby wrzucił swoją truskawe na forum ;) ... może wtedy zobaczycie troche więcej...
RA Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 Faktycznie porazka z tymi nagrodzonymi pracami. :/ Truskawka super.
Marcin Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 Sans - ty to z komorką robiles ? ;] ale dobre i to ... ma ktos jeszcze jakies foty ?
Gość rafster Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 hej.. thx dla SansSerifa za komentarz, podsyłam troche lepsze mapki do oblookania, nie wiem do tej pory czy zdyskwalifikowali nas za niespełnienie war konkursu czy poprostu nie podobał się jurom z koła pomysł "relaksu" na truskawkowo :) Pozdrowienia dla Kari, praca z Tobą to czysta przyjemność... ;) ma+, niezłe wizy zrobiłeś dla d....
MaGuu Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 Naprawde super...co tu więcej mówić? Miska ustępowa rulez :D
buczer Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 za typo dwója, a za pomysl 5+ byloby super ale pare dizajnerskich detali odpuściliscie :) super praca, fajnie że wrzuciliście
polka dot Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 peter ty sie o czcionkach nie wypowiadaj, wszyscy pamietaja twoje www ;) b ladny projekt mimo tego ze czerwonego we wnetrzach nie znosze :) pozdrawiam --------------------- przepraszam :(
buczer Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 macie racje, ale czy możecie już skończyć?
little-ninja Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 jako pojedynczy projekt pod konkretne zamowienie świerze aż miło ...hurtowo sie to nie sprzeda i może za to zostaliście zdyskfalifikowani ...zresztą nie wiem czego oczekiwały jury tak czy siak ładniutkie to ...co do typo to peter ma racje(dane techniczne giną) poz
legolas Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 Ja zostałbym wyśmiany, gdyby coś takiego w moim domu się pojawiło. Nimo, że ładne, to trochę obciachowe to wyposażenie łazienki. Na początku myślałem, że na pierwszym zdjęciu jest wanna ;)
Ryjas Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Mi sie wydaje ze ten projekt mało meblowy byl i tyle... ale ciekawe... Osobiscie nie lubie tkaich rozlanych obiektów ale tutaj git. konsekwencja truskawkowa zasluguje na 5
Rekomendowane odpowiedzi