Jump to content

JAKIEGO SYSTEMU UZYWASZ DO MAXA

Guest Karawan

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

wiele osób ma XP, używacie jakiegoś softu do przyspieszania pracy - usuwania przejść, przenikania, cieniować kursora itd? Używacie takich programów jak:

Tweak XP

Ad-aware

xp-AntiSPY

btw: korzysta ktos z Copernic\'a?

pozdroo [piwo]

Originally posted by comix

wiele osób ma XP, używacie jakiegoś softu do przyspieszania pracy - usuwania przejść, przenikania, cieniować kursora itd? Używacie takich programów jak:

Tweak XP

Ad-aware

xp-AntiSPY

btw: korzysta ktos z Copernic\'a?

te programy nic nie daja. Przetestowalem chyba wszystkie wersje wszystkich i one tylko spowalniaja, a rzeczy , ktore wylaczaja da sie wylaczyc manualnie.

Co do winy korzystalem dlugi czas z win xp i strasznie sie psul. A max do myla meka.

W tej chwili pracuje w Win 2000 Pro SP 4.

Jest super. System troche dluzej sie odpala, a max chodzi troche wolniej, ale calosc jest o wilee stabilnijsza, wydajniejsza i sie nie psuje.

Polecam naprrawde wszystkicm

pozdroo [piwo]

manualnie wyłaczysz wysyłanie raportów, pobieranie licencji i kilka innych rzeczy lecz nie wszystko...

btw: chyba jesteś pierwszą soobą która jest niezadowolona z XP

mnie sie dobrze pracuje na XP... to jeszcze zależy od sprzętu

pozdroo [piwo]

manualnie wyłaczysz wysyłanie raportów, pobieranie licencji i kilka innych rzeczy lecz nie wszystko...

btw: chyba jesteś pierwszą soobą która jest niezadowolona z XP

mnie sie dobrze pracuje na XP... to jeszcze zależy od sprzętu

pozdroo [piwo]

No watpie zeby to byla wina sprzetu. Mam Pentium 4 2.4 HT na Intelu 865 , 512 DDR 333 i GeFroce 4 Mx-440 Gainwarda. Xp powinie smigac i max na min tak samo (przynajmniej w srednich scenach).

Win 2k bije Xp na glowe.....

legalne to mam sterowniki to myszki :P

btw: mORPH nie wiem dlaczego ci nie działa jak powinno ;/ może wina sterowników? lub samego ustawienia XP ;/

pozdroo [piwo]

A ja wiem dlaczego nie dziala. Bo Xp jest strasznie slaby :P. wlaczono obsluge malobitowycha plikacji i dodano efekty, oraz prostote i utracil on stabilnosc. Niktore serwisy zlikwidowano, inne polaczono. To wszystko sie odbija na stabilnosci. Mam teraz 2000 i chodzi coool.

Originally posted by Pablo

Originally posted by sikham

ja mam xp pro i wygląd ustawiony na maxa ( żeby ładnie wyglądał ) :]

eeee...ja mam wszystko powylaczane...po co zasmiecac pamiec RAM...

pozdr

mój ram ma sie dobrze :]

To lezy w psychice. Ja tez dbam o kazdy mb ramu, kazdy procencik zuzycia procka. i w ogole. I jeszcze ciagle cos w tym kompie zmieniam. No ale max chodzi jush calkiem calkie. A te efekty to po co to komu. Trzeba zadac sobie pytanie czy sie bawimy czy pracujemy

Pozdro

zgadzam sie :) ale ja nie mówie że sie zachwycam tymi bajerkami jakie daje nam XP - ja to wszystko mam wyłaczone ;]

btw: a ile macie ramu?! :D

pozdroo

512 DDR 333, ktore w najblizszym czsasie zostanie rozszerzone o kolejne 512 DDR 333 co da 2x512 DDR 333 Dual Channel:D