Napisano 8 Lipiec 200321 l winXP + Pack + odpowiednie sterowniki i odpowiednia konfiguracja windy :D pozdroo [piwo]
Napisano 8 Lipiec 200321 l winXP -po pierwsze ze max 5 tylko pod tym systemem chodzi a po drugie ze w porownaniu z win 98 nic mi sie nie zawiesza i ogolnie wszytko chodzi dużo szybciej...
Napisano 8 Lipiec 200321 l no probowalem pod win 98 wgrac maxa5 ale mi wywalalo...sa podobno jakies tam patche ale mi sie nie chce z tym męczyc...pozatym tak jak napisalem mniej sie kaszani ten system
Napisano 8 Lipiec 200321 l prywatnie: WinXP Home PL + SP 1a w pracy: Win 2000 Pro PL + SP3 na obu kompach wszystko dziala niezawodnie!
Napisano 8 Lipiec 200321 l Tak jak reszta mam XP...i chyba na nim pozostane..no chyba ze nie wymysla lepszego OSa :)) jest niezawdoy..nie wiesza sie i nie mam z nim problemow..tak samo jak z w2k :) pozdr
Napisano 8 Lipiec 200321 l Originally posted by sikham ja mam xp pro i wygląd ustawiony na maxa ( żeby ładnie wyglądał ) :] eeee...ja mam wszystko powylaczane...po co zasmiecac pamiec RAM... pozdr
Napisano 8 Lipiec 200321 l wiele osób ma XP, używacie jakiegoś softu do przyspieszania pracy - usuwania przejść, przenikania, cieniować kursora itd? Używacie takich programów jak: Tweak XP Ad-aware xp-AntiSPY btw: korzysta ktos z Copernic\'a? pozdroo [piwo]
Napisano 8 Lipiec 200321 l Originally posted by comix wiele osób ma XP, używacie jakiegoś softu do przyspieszania pracy - usuwania przejść, przenikania, cieniować kursora itd? Używacie takich programów jak: Tweak XP Ad-aware xp-AntiSPY btw: korzysta ktos z Copernic\'a? te programy nic nie daja. Przetestowalem chyba wszystkie wersje wszystkich i one tylko spowalniaja, a rzeczy , ktore wylaczaja da sie wylaczyc manualnie. Co do winy korzystalem dlugi czas z win xp i strasznie sie psul. A max do myla meka. W tej chwili pracuje w Win 2000 Pro SP 4. Jest super. System troche dluzej sie odpala, a max chodzi troche wolniej, ale calosc jest o wilee stabilnijsza, wydajniejsza i sie nie psuje. Polecam naprrawde wszystkicm pozdroo [piwo]
Napisano 8 Lipiec 200321 l manualnie wyłaczysz wysyłanie raportów, pobieranie licencji i kilka innych rzeczy lecz nie wszystko... btw: chyba jesteś pierwszą soobą która jest niezadowolona z XP mnie sie dobrze pracuje na XP... to jeszcze zależy od sprzętu pozdroo [piwo]
Napisano 8 Lipiec 200321 l Originally posted by comix manualnie wyłaczysz wysyłanie raportów, pobieranie licencji i kilka innych rzeczy lecz nie wszystko... btw: chyba jesteś pierwszą soobą która jest niezadowolona z XP mnie sie dobrze pracuje na XP... to jeszcze zależy od sprzętu pozdroo [piwo] No watpie zeby to byla wina sprzetu. Mam Pentium 4 2.4 HT na Intelu 865 , 512 DDR 333 i GeFroce 4 Mx-440 Gainwarda. Xp powinie smigac i max na min tak samo (przynajmniej w srednich scenach). Win 2k bije Xp na glowe.....
Napisano 8 Lipiec 200321 l Ja tez mam Win Xp....i nie narzekam.... Ps. duzo osub ma Xp a powiedzcie mi kto go ma legalnie ?? :P POZDRO :]:]
Napisano 8 Lipiec 200321 l legalne to mam sterowniki to myszki :P btw: mORPH nie wiem dlaczego ci nie działa jak powinno ;/ może wina sterowników? lub samego ustawienia XP ;/ pozdroo [piwo]
Napisano 8 Lipiec 200321 l Originally posted by rebuzz Ja tez mam Win Xp....i nie narzekam.... Ps. duzo osub ma Xp a powiedzcie mi kto go ma legalnie ?? :P POZDRO :]:] Ja mialem legalnie :P
Napisano 8 Lipiec 200321 l Originally posted by comix legalne to mam sterowniki to myszki :P btw: mORPH nie wiem dlaczego ci nie działa jak powinno ;/ może wina sterowników? lub samego ustawienia XP ;/ pozdroo [piwo] A ja wiem dlaczego nie dziala. Bo Xp jest strasznie slaby :P. wlaczono obsluge malobitowycha plikacji i dodano efekty, oraz prostote i utracil on stabilnosc. Niktore serwisy zlikwidowano, inne polaczono. To wszystko sie odbija na stabilnosci. Mam teraz 2000 i chodzi coool.
Napisano 8 Lipiec 200321 l Originally posted by Pablo Originally posted by sikham ja mam xp pro i wygląd ustawiony na maxa ( żeby ładnie wyglądał ) :] eeee...ja mam wszystko powylaczane...po co zasmiecac pamiec RAM... pozdr mój ram ma sie dobrze :]
Napisano 8 Lipiec 200321 l wiesz Sikham...ja mam tylko 128 RAMu...wiec musze robic male zmiany w ustawieniach :D:D:D[lol] pozdr
Napisano 8 Lipiec 200321 l To lezy w psychice. Ja tez dbam o kazdy mb ramu, kazdy procencik zuzycia procka. i w ogole. I jeszcze ciagle cos w tym kompie zmieniam. No ale max chodzi jush calkiem calkie. A te efekty to po co to komu. Trzeba zadac sobie pytanie czy sie bawimy czy pracujemy Pozdro
Napisano 8 Lipiec 200321 l zgadzam sie :) ale ja nie mówie że sie zachwycam tymi bajerkami jakie daje nam XP - ja to wszystko mam wyłaczone ;] btw: a ile macie ramu?! :D pozdroo
Napisano 8 Lipiec 200321 l Originally posted by comix btw: a ile macie ramu?! :D 256 ddram 266mhz....... POZDRO :]:]
Napisano 9 Lipiec 200321 l Originally posted by comix zgadzam sie :) ale ja nie mówie że sie zachwycam tymi bajerkami jakie daje nam XP - ja to wszystko mam wyłaczone ;] btw: a ile macie ramu?! :D pozdroo 512 DDR 333, ktore w najblizszym czsasie zostanie rozszerzone o kolejne 512 DDR 333 co da 2x512 DDR 333 Dual Channel:D
Napisano 9 Lipiec 200321 l Originally posted by comix wam to dobrze ponad 1GB ramu :D a ja :( heheh nie narzekaj comix a ja to co mam powiedziec........ POZDRO :]:]
Napisano 9 Lipiec 200321 l no tak ;/ ale też nie mozesz narzekać bo inni mają 128 hehe pozdroo [piwo]
Napisano 9 Lipiec 200321 l heh...ja mam 128MB 133Hz :P i wszystko dobrze chodzi...sysa mam ME orginała ze sprzętem ale nie długo zostanie ten shajs zamieniony na W2K SP3 :) a xp mój komp nigdy nie zobaczy :) pozdro...