Gromateist Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Prezentuję Wam model mojej studni. Jestem początkujący i wlasciwie to mój pierwszy poważny i bardziej skomplikowany niż drewniana skrzynka model. Postępowałem według tutoriala, którego zrobił dla mnie kumpel zniemiając trochę po swojemu model, więc pracka nie jest do końca moja. Nie mniej jednak postanowiłem ją dać do oceny. Jak się Wam podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 tekstury, zwłąszcza drewna raczej słabe, modelowania też mało, ale kjak na początkującego to może być. nie jest to moje zadanie, ale nie zaszkodzi upomnieć by inni stosowali się do regulaminu - http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Gromateist -> zapoznaj się z regulaminem forum i zmień temat wątku na poprawny pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromateist Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Sorki, już zmieniłem... Wszędzie te regulaminy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 hmm...pracuj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Ogólnie teksury słabe ... zwłaszcza "trawa" :) ... ale jak na pierwszy poważny projekt to nie jest źle - powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 jakby była prawdziwa trawa to by to nawet fajni wyglądało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 na max3d jest fajny tutek do trawy : http://www.max3d.pl/tutoriale/kurs173/index.php będzie o wiele lepszy efekt a robi się minutke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 tez kiedys zrobilem taka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Mi sie podoba, fajny bajkowy klimat. Teraz dorób do tego krasnala, który będzie się opierał o studnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi