sium Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Zapodaje nową pracę tym razem szkic. Jak zwykle czekam na oceny. Czysty szkic i trochę kombinacji w PS Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Ten tytuł napewno przyciągnie tłumy :] 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Bardzo nieerotic ten art;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 albo rysujesz albo rozcierasz...kombinacja tych dwóch technik ci nie wyszła i żadko wychodzi więc radze się zdecydowac przy jednym rysunku na jeden styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 do mnie nie przemawia...slaba kreska jesli tu mozna mowic o kresce..bo duzo rozmazan jest...ale pracuj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Mi ta praca nie podchodzi... Nie wiem, może z powodu tych przesadzonych rozmyć jak napisali poprzednicy. Ale walcz dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 cos około 6/10 ale ciężko powiedzieć - troche skopane niektóre elementy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Cala sztuka w bazgraniu olowkiem, to to aby zrobic efekt rozmazania palcem za pomoca olowka. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 co to za cień dziwny co aż na prawą pierś zachodzi :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaVader-książe zabawek Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 albo rysujesz albo rozcierasz...kombinacja tych dwóch technik ci nie wyszła i żadko wychodzi więc radze się zdecydowac przy jednym rysunku na jeden styl no, czyli rysować, a nie rozcierać, bo to są kaszankowate mazy gdzie pooomarańczoowy jest metaforą (trudne słowo), a zieeelony alegorią.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 narobiłeś ludziom nadzieji to się teraz wyżywają :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 w niektórych miejscach jak na przykład na brzuchu, mostku, czy w okolicach piersi cieńjest tak położony że całkiem zniekształca postać, noi jeszcze rozcieranie, "nie rozcieraj paluchem" wszędzie ci tak powiedzom...pracój pracój pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 niepodoba mi sie ;/ erotic to chyba tylko dlatego ze jest bez ubrania bo to z erotyką niema za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sium Napisano 5 Październik 2005 Autor Share Napisano 5 Październik 2005 Dzięki za komentarze. Wynika z nich tyle że sknociłem sprawę. Co do erotic art to każdy ma chyba swoją definicję tego pojęcia i o tym się nie dyskutuje. Z tego co widze to sknociłem sprawę. Zgadzam się z większością. Fakt rozcieranie to zły pomysł. Jak na pierwszą pracę przedstawiającą postać w ołówku to i tak uważam że nie najgorze mi poszło. Już robię następną. Mam nadzieje że tym razem uda mi się was nie zawieść. Cel bynajmniej został osiągnięty bo wytkneliście mi błędy a ja sie uczę. I za to właśnie lubie to forum. A tak na marginesie znacie jakieś dobre strony o szkicu i technikach rysunku ołówkiem. Znalazłem ich mało. Może jest coś wartego uwagi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 Najlepiej wyksztalcisz swoja "technike rysunku olowkiem" cwiczac. Cwicz figury geometryczne, cieniuj je. Bierz pod uwage rozne katy padania swiatla. Potem jakas martwa natura i tak dalej. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 hmm....dobra metoda w rysunku jest wychodzenie z zalozenia ze wszytko mozna zamknac w figure geometryczna za pomoca lini pomocniczych..wydaje mi sie ze to moglo by ci pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Ty nie nas masz nie zawieść, tylko modelki masz nie zawieść. Ja bym swojej modelce takiego czegoś nie pokazał, bo by pazury poszły w ruch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 hehe zeby tylko pazury:x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sium Napisano 6 Październik 2005 Autor Share Napisano 6 Październik 2005 tylko ze ja nie miałem modelki bo mnie nie stac :D A jak bede miał już jakas to bede juz umiał (mam nadzieje) hehehe. A pazury powyrywam przed szkicem i nie bede miał obaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi