Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 802
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kozioo przejedz się do mediamarkt lub innego empiku i testuj ergonomię. Na sucho ale ergonomia to bardzo indywidualna sprawa bo nie sądzę by w tym przedziale jakościowym były różnice w działaniu.

Moim ideałem jest seria logitecha mx 500, mam dwie. Niemal identyczny w kształcie mx 1000 ma o kilka milimetrów zmieniona budowę w kilku miejscach, co powoduje ból dłoni i problemy z uzywaniem scrolla jako trzeciego klawisza. Gdyby nie bajerancki brak kabelka wywaliłbym ją za okno ;). Nie polecam mx 1000.

Kiedys bawiłem się atrapą wyższych modeli m$, fajne w dotyku, przyjemny gigantyczny scroll ale... nigdzie w wwa nie można ich kupić.

Napisano
  • Autor

Gdańsk to zadupie. W najwiekszym empiku nie mają żadnej myszy, a w media tylko logi mx1000, i microsoftową mysz. Tyle, że w wersji... 2.0. Smiech na sali.

Napisano

Ostatnio kupilem MX 1000 i jestem zadowolony w 100% btw. jak ktos chce kupic niech wezmie koniecznie wersje czarna nie schodzi farba.

Napisano
  Rascal napisał:
Ostatnio kupilem MX 1000 i jestem zadowolony w 100% btw. jak ktos chce kupic niech wezmie koniecznie wersje czarna nie schodzi farba.

Czarna jest lakierowana na połysk. Przez to ręka się poci i trzeba codziennie czyścić mysz (nie nie jem pączków przy kompie ;)

Napisano

polecam to samo co szeryf - mx500, lubię myszki z ogonkiem i takie też polecam, nigdy się nie przekonam do bezprzewodowych myszy/klawiatur