BajteL Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 jak zrobic lakier do auta hehehe :P bo robie auto a wszystkie tutki ktore przechodze sa nie po polsku i zbyt mi to nie wychodzi :P moze mi ktos pomoc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 jaki render? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajteL Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 wszystko jedno zajmowalem sie tylko modelowaniem ;P bo z texturami malo umialem ale teraz przyszedl czas na textury i rendery :-) hehe i klapa ;-) szukam tutkow ale nic takiego nie ma co by mi moglo pomoc ! :D wiedz sie pytam tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 w takim razie używasz pewno max'a + scanline'a: do slotu reflection daj mapę falloff i odpowiednio ustaw krzywą. Możesz też użyć map HDRI. Oczywiście ważne jest też oświetlenie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajteL Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 a i jeszcze jedno :P:D hehe skad moge wziosc v-ray ?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 kupić u jakiegoś dealera albo pobrać vray free ze strony producenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajteL Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 a jaka jest strona producenta ?:D hehe ale i tak dzienki za odpowiedz :) pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajteL Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 i mam kolejny problem :P pisze to wszystko w jednym bo sie nie oplaca robic 2 post :P robie sobie lakier chyba :D brazil daje render i wyskakuje "the specified image is not supported in Brazil Rio. The Maximum width 512 pixels.The maximum height is 384 pixels" :P:D hehe co mam zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 to dlatego że jedziesz pewnie na trialu a ma pewnie ograniczenia albo zmien format pliku graficznego :] ale pewnie to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 bo sciagnales brazil rio hehe a on ma ograniczenie hehe rozdzielczosci a strona vraya to http://www.chaosgroup.com hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 zmien rozdzielczosc na 512 x 384 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Hehe dobra juz cśśśś ;] http://www.3dtotal.com/ - popatrz tutaj za lakierami, a i na http://evermotion.org tez cosik znajdziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajteL Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 wielkie thx wam :) hehe fest mi pomogliscie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 W finalShaders do finalRender jest fR-Car Paint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi