Chindoos Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 http://www.chindoos.republika.pl/photogallery/hellrunner.jpg 3D Max 6 (Mental Ray) + Photoshop Chciałem stworzyć coś mniej sterylnego, podniszczonego i przybrudzonego... i mam nadzieję że mi się choć trochę udało;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 eno fajnie, fajna rdza, render -9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 ta czacha z rogami w charakterze siedziska? auć! ... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 wow, baaardzo fajny motorek, podoba mi sie silnik i sama bryla maszyny. czekam na kierowce... ;-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 szkoda że to finished bo koncept jest niezły ale nad całością można by jeszcze posiedzieć, gł. nad texturami, renderkiem. No i w jakąś scenkę go wrzucić, coś ambitniejszego, jakiś demoniczny motocyklista / motocyklistka, ciekawe otoczenie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 b.ładny ten pojazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 Całkiem fajny motor, a rdza mi sie zabardzo niepodoba. Za bardzo regularna jest ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi