tweety Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 Ja w temacie czyli czy znacie jakieś dobre, w miarę tanie kursy na prawo jazdy we Wrocławiu? W sumie to fajnie by było zdać za pierwszym razem. :] PS: przy okazji: textury w vievportach są strasznie niewyraźnie. wiecie czemu? ;) :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 duuuzo jest firm :) ja aktualnie (w czwartek zdaje teorie) robie kurs w firmie--> "atut" (druga we wrocku w rankingu (albo pierwsza nie pamietam)) polecam dobrze ucza cena to 950zl+30zl lekarz w takich granicach sa ceny w sumie jest duzo firm "kursant" "manwer" jeszcze kilka..... te mi sie rzucily w oczy jak jezdzilem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 ja nie robilem we wrocku ale w Gdynii ale tradycyjnie w PZMot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 a ja robilem jakies 6lat temu prawko u Pana Jurka :-D, polecam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 heh a co zamierzasz nas wozic nastepnym razem na zlocie po knajpeczkach zeby nie tracic czasu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 ... cena to 950zl+30zl... u mnie najtaniej to kurs 1200zl+50zl lekarz :/, czemu u Was taka taniocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Październik 2005 Autor Share Napisano 5 Październik 2005 Super OkO: no ba! w końcu nie po to kupiłem se ostatnio BMW :] oo79: kto te jest Pan Jurek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 thud--> widzialem tez nawet za 850+30 :D ale wolalem nie ryzykowac :)..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 w takim razie chyba bardziej by mi sie oplacalo jezdzic do Wroclawia na kursy :), ale teraz i tak za pozno... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 nielot007 -> super nazwy ;) pewnie jest jeszcze "elka" i "puntex" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 Ja robię w Manewrze, tak jakoś wypadło że właściciele to byli sąsiedzi :P Uczą tam kierowcy ambulansów :) "przy okazji: textury w vievportach są strasznie niewyraźnie. wiecie czemu?" no właśnie ! wie ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi