Napisano 5 Październik 200519 l Ja w temacie czyli czy znacie jakieś dobre, w miarę tanie kursy na prawo jazdy we Wrocławiu? W sumie to fajnie by było zdać za pierwszym razem. :] PS: przy okazji: textury w vievportach są strasznie niewyraźnie. wiecie czemu? ;) :D .
Napisano 5 Październik 200519 l duuuzo jest firm :) ja aktualnie (w czwartek zdaje teorie) robie kurs w firmie--> "atut" (druga we wrocku w rankingu (albo pierwsza nie pamietam)) polecam dobrze ucza cena to 950zl+30zl lekarz w takich granicach sa ceny w sumie jest duzo firm "kursant" "manwer" jeszcze kilka..... te mi sie rzucily w oczy jak jezdzilem :)
Napisano 5 Październik 200519 l heh a co zamierzasz nas wozic nastepnym razem na zlocie po knajpeczkach zeby nie tracic czasu??
Napisano 5 Październik 200519 l nielot007 napisał: ... cena to 950zl+30zl... u mnie najtaniej to kurs 1200zl+50zl lekarz :/, czemu u Was taka taniocha
Napisano 5 Październik 200519 l Autor Super OkO: no ba! w końcu nie po to kupiłem se ostatnio BMW :] oo79: kto te jest Pan Jurek??
Napisano 5 Październik 200519 l thud--> widzialem tez nawet za 850+30 :D ale wolalem nie ryzykowac :).....
Napisano 5 Październik 200519 l w takim razie chyba bardziej by mi sie oplacalo jezdzic do Wroclawia na kursy :), ale teraz i tak za pozno... :]
Napisano 5 Październik 200519 l Ja robię w Manewrze, tak jakoś wypadło że właściciele to byli sąsiedzi :P Uczą tam kierowcy ambulansów :) "przy okazji: textury w vievportach są strasznie niewyraźnie. wiecie czemu?" no właśnie ! wie ktoś ?