Napisano 5 Październik 200519 l witam! od paru dni pracuuje na Mayi ...a do tej pory byl w moim zyciu wylocznie max;) czy mozna jakos Maye "upodobnic" do maxa (glownie zalezy mi na zestawie narzedzi do modelowania, mapowania)? ...prosze o dokladne nazwy i w miare mozliwosci linki do skryptow,pluginow... dzieks z góry grynio
Napisano 5 Październik 200519 l po co upodabniaćm niektóre funkcje są lepiej rozwiązane w mayi. potestuj trochę
Napisano 5 Październik 200519 l po wczorajszej wiadomosci moze maya bedize jak max ;] Hhehe ale nie bedzie tak źle panowie :D oni sie tylko połączą a bedzie to samo
Napisano 5 Październik 200519 l tak jak xaev mówi - lepiej przyzwyczaj się do narzędzi z Mayki, bo są lepsze (przynajmniej dla mnie)
Napisano 7 Październik 200519 l niektóre napewno sa lepsze:P... w 7 jest taki fajny kompas wymiata :D ...poprostu musisz sie przestawic i zapomniec o target weld:P
Napisano 7 Październik 200519 l witam! od paru dni pracuuje na Mayi ...a do tej pory byl w moim zyciu wylocznie max czy mozna jakos Maye "upodobnic" do maxa (glownie zalezy mi na zestawie narzedzi do modelowania, mapowania)? ...prosze o dokladne nazwy i w miare mozliwosci linki do skryptow,pluginow... dzieks z góry grynio po jaka cholere to wszystko :confused:
Napisano 6 Listopad 200519 l naucz sie mayki ona naprawqde nie jest taka zla :P a to zawsze 2 ap w dziale "Umiem" na portfolio :P i nie jojc bo cie piesek zle :) :)