grynio Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 witam! od paru dni pracuuje na Mayi ...a do tej pory byl w moim zyciu wylocznie max;) czy mozna jakos Maye "upodobnic" do maxa (glownie zalezy mi na zestawie narzedzi do modelowania, mapowania)? ...prosze o dokladne nazwy i w miare mozliwosci linki do skryptow,pluginow... dzieks z góry grynio
xeav Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 po co upodabniaćm niektóre funkcje są lepiej rozwiązane w mayi. potestuj trochę
Marcin Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 po wczorajszej wiadomosci moze maya bedize jak max ;]
hcpiter Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 po wczorajszej wiadomosci moze maya bedize jak max ;] Hhehe ale nie bedzie tak źle panowie :D oni sie tylko połączą a bedzie to samo
piotrek Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 tak jak xaev mówi - lepiej przyzwyczaj się do narzędzi z Mayki, bo są lepsze (przynajmniej dla mnie)
Baldack Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 niektóre napewno sa lepsze:P... w 7 jest taki fajny kompas wymiata :D ...poprostu musisz sie przestawic i zapomniec o target weld:P
polka dot Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 witam! od paru dni pracuuje na Mayi ...a do tej pory byl w moim zyciu wylocznie max czy mozna jakos Maye "upodobnic" do maxa (glownie zalezy mi na zestawie narzedzi do modelowania, mapowania)? ...prosze o dokladne nazwy i w miare mozliwosci linki do skryptow,pluginow... dzieks z góry grynio po jaka cholere to wszystko :confused:
Hatred Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 naucz sie mayki ona naprawqde nie jest taka zla :P a to zawsze 2 ap w dziale "Umiem" na portfolio :P i nie jojc bo cie piesek zle :) :)
Rekomendowane odpowiedzi