TrojkaT Napisano 10 Grudzień 2005 Share Napisano 10 Grudzień 2005 beta is dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Grudzień 2005 Share Napisano 10 Grudzień 2005 beta w domyśle cała seria RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 10 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2005 beta nadal żyje... w naszych sercach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 mógł by ktoś zapodać prostą działąjącą scenkę z maxwella rc3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 Ja mówiłem, że Maxwell powinien być częścia każdego domu produkcyjnego. Niestety nie w formie jaka prezentuje dzisiaj i to też mówiłem. Może z roczek jeszcze a potem dopiero będzie sie przedzierał przez potęcjalnych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 Podstawowy blad to ten caly interfejs. Teraz sie nie dziwie, ze maxwell jest wieloplatformowy. Wpakowaliby to wsztystko w standardowe material editory w programach. Takim czyms tylko utrudniaja sprawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 Dokładnie też tak myślę. Zostawiliby wszystko tak jak w becie, dołożyli wyświetlanie materiałów i jeszcze kilka rzeczy poprawić i gotowe, a nie - kombinują z jakimś studio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 dzięki temu nie muszą robić pluginów do 10 różnych programów tylko robia jeden eksporter plików mxs do badziewnego studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 no racja z tym studio to przesadzili :( beta w obsłudze i ogolnie była łatwiejsza i przyjazniejsza a to co zrobili to juz prawie jak nie render :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 co wy za bajki opowiadacie, wezcie sami zobaczcie, beta odeszla i juz nigdy nie wroci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 u mnie wróciła :P poczekam na coś barzdziej udanego niż seria RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 Siema Maniacy jeśli moge się tak wyrazic ? Mam małe pytanko odnośnie Maxwell-a. Gdzie Można go dorwac znaczy sie wejść w jego posiadanie (sciągnać itp.) Wiem ze mozna zamówić go na stronie maxwellrender.com, a coś pozatym ? A skąs Wy bierzecie te wszystkie wersje w kilka minut po wyjsciu poprawki. Pozdro i sorki ze tak wpadłem bez zapowniedzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 z maila z linkiem który kosztuje teraz jakieś 500$ o ilę sie nie mylę. A jesli chcesz zaliczyc więcej niz jeden post to nie pytaj tutaj o alternatywne sposoby dystrybycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 Dear all, definitively the new render engine still has many basic problems. We are going to provide information this week about the actions we are taking to address this situation and restore normality as soon as possible. Meanwhile we recommend to use the beta version, which has a proven workflow and render quality. More news soon. podkreslilem chyba najwazniejsza rzecz lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 Jedna rzecz mnie nurtuje. Co znaczy do "normality" kiedy to Maxwell nigdy normalny nie był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 Nie czaje jedenej rzeczy, ludzie zaplacili za 1.0 wersje ,a oni ich teraz odsylaja do wersji beta ;) o co tu beiga bo juz sie zgubilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2005 łohoho, szkoda było tylko odinstalowywać betę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 podobno udostepnili bete do sciagania w ich skrzynkach po wiekszoc juz nie miala bety :) P.S. a chyba jednak wroci lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2005 Beta 4x razy szybsza by mi wystarczyła :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 jak narazie Rc jest szybsze ale pozostawia wiele do rzyczenia ... na dzien dzisiejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2005 co mają zrobić, przebudować studio czy zostawić w takiej formie jak była beta? Jest jakieś info ntt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 czekam wlasnie na info, jak bede cos wiedzial to od razu dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 jak narazie Rc jest szybsze Widząc http://www.maxwellrender.com/forum/viewtopic.php?p=96174#96174 można, powiedzieć coś zupełnie innego... . - - - - Co do bety, to mogliby wypuścić nową wersję z fix`em -> http://www.maxwellrender.com/forum/viewtopic.php?p=98801#98801 i z innymi rzeczami, które zostały już rozwiązane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 ja tam niechec zadnej bety Doslownie wypowiedz jednego z programistow z NL sprzed 1 minutki: Dear friends, I was just saying that the next RC will be last one Wink And this is good news. That's it!! All the major issues have been fixed for this RC. Czekamy jeszcze na oficjalne potwierdzenie Moze to sprostuje kto nie wie o co chodzi: wiec w RC5 ma juz podobno wszystko chodzic i jest to ostatnie RC:) az sie niechce wierzyc, zobaczymy co z tego bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Ostatnie dzisiaj czy w tym tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 nie wiem kiedy wiem ze w tym miesiacu, dam znac jak bede znal dokladna date Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Może porustu programiści gdzieś średnik w złym miejscu dali i dlatego tyle bugów było ;] Teraz znaleźli i nagle wszystko działa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 będzie dobrze ;) pytanei tylko czy nie będzie odbiegac render koncowy od bety :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 RC5 na dniach tyle tylko napisze... nie bede tlumaczyl wszystkiego, chyba to jest najwazniejsze kiedy wychodzi. Jesli ktos ma ochote przeczytac caly komentarz na temat zaistnialej sytuacji odsylam do linka http://www.maxwellrender.com/forum/viewtopic.php?t=10185 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 Poczekamy, zobaczymy jak to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 no zobaczymy, ale czuje w kosciach ze nie bedzie tak jak bysmy tego chcieli, cos za krutko to nagle wszystko zrobili, no ale moze... w koncu swieta cuda sie zdarzaja :) miejmy nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 16 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2005 i to ma być ostatni rc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 i to ma być ostatni rc? tak ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 to co, słyszałem że RC4 juz jest ale ciągle z bugami i nie działa wszystko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 to co, słyszałem że RC4 juz jest ale ciągle z bugami i nie działa wszystko? tak, to samo co w RC3 ;) mozna powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 RC5 ma byc w tym tygodniu :D czekamy " We have accomplished these milestones successfully. Our goal was to release RC5 this week, unfortunately we finished the last changes yesterday and didn't want to make a mistake again releasing too soon. There are also some issues that we want to work out before". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 nie wiesz czy będzie plugin dla mayi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 xeaw napewno bedzie, nic nie pisali co do czego tylko ze ma byc w tym tygodniu to moze i do Maiy bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 walic maje ;) ciekawe tylko czy render koncowy będzie zgodny z tym z 1.2 i czy plugin do maxa wreszcie zacznie działac tak jak powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 to ja mam pytanie czy ten maxwell juz jest czy tylko bety jakies bo nie czaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Baldack to wszystko to narazie wersje testowe jak widac z nazwy RC1, RC2 itd. FULL Version MAXWELL RENDER 1.0 jeszcze nie bedzie jakis czas ;) to pewne na dzien dzisiejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Z ostatniej chwili: http://www.maxwellrender.com/forum/viewtopic.php?t=10486 nieche mi sie tlumaczyc wszystkiego, bo troche jest tego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 heh, to się victor wyspowiadał :) Brzmi nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2006 no ciekawe info a ja wrzucę obrazek bo fajny jest :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 xewa no fainy ale zero infa na jego temat jakis czas jaki SL :) i wogule :D dlatego ja nie wrzucalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 ładne - jaki czas ? pytanie - wiadomo cos na temat pluginu do 3dsmax ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 3 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2006 xewa... tego jeszcze nie było :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Hindus nie wiem na temat pluginu do maxa to nic nie pisano, wogule na temat pluginu do jakiego programu co i jak nic nie wiadomo, no ale mysle ze napewno maxa, maya bedzie ;) miejmy nadzieje Dolaczam ostatno test Xeav sorki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 wogule - na przyszłosc bo juz 2 raz to widze u ciebie ;) - wogóle 450min to troche długo :/ i nie wiem czy to zamierzone ale dziwnie przeswituje ten po prawej :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 moze mial taki zamiar, i wogole pisze RS1+ :) a nie powinno RC5 ::P no i prawda troche dlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi