so-bitch Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 a jeszcze jedno. Abstrahując już od stabilności, to sposób w jaki zaimplementowano Style Editor świadczy chyba najlepiej o skopanej obsłudze viewportów i przestarzałym rdzeniu maxa :-/ W XSI to samo narzędzie działa bezpośrednio w oknach widokowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Wlasnie dostalem na biureczko pelna wersje, na DVD :) A ja nawet triala jeszcze nie zainstalowalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 hyhyhyhy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 cos mnie pominelo ? ? pelna wersja slysze ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 u mnie jak odpalę maxa z D3D to style editor działa jak mucha w smole. czyli pracować się nie da. może to wina mojej karty fx5200. Fakt jest taki, że otwarcie na raz programu który działa z d3d i drugiego który działa w openGl u mnie nie działa najlepiej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 moze to sterowniki ? :/ bo ja mam radka 9800 pro i chyba po wgraniu nowych sterow max zaczol mi chodzic jak slimak ( powoli i bez sensu :P ) , a jak przezucilem na OGL to odrazu zaczal szalec :) (oczywiscie to sie tyczy maxa 7 ) A teraz co do max'a 8 to cholernie mi sie ten hair and fur podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 "cos mnie pominelo ? ? pelna wersja slysze ? ?" Nie, nie pirat. Full legal do firmy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 no i nie ma kichy z rejestracja w końcu-jedno klikniecie i po sprawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 A co z dokumentacją, na stronie nie ma, jest dołączony może do triala ? Czy nie ma wogóle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Reanimator prosze powiedz: czy w pudełku znalazło się także nowe sdk i inne podobne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 sa sa jest wszystko-sory Reanimator;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 To jeszcze raz ponawiam moje pytanie, czy w trialu jest jakaś dokumentacja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 chodzi Ci o reference i tutorials? Jeśli tak, to są do ściągnięcia jako osobne pliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 A jezeli juz nie sa, to pewnie sa razem z trialem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 no właśnie nie, bo są tylko dla 7 i 7.5(maxscript) a co do triala, to właśnie mam wątpliwości, bo rozmiar na to nie wskazuje, dlatego pytam, żeby ktoś kto juz ściągnął się wypowiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 na stronie autodesk są dwa linki jeden do helpa drugi do programu (który nie działał w europie;) ) i który trzeba było zasysać z linka który podał Szymeq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi