Napisano 7 Październik 200519 l Maturzyscy mieli swoj temat o maturach i sie zalili jaki to swiat niesprawiedliwy dla nich, i MENis tez i wogole. A ja bede odmienny i zaloze topic dla tych wogole pokrzywdzonych przez los. Studencie! Jesli piszesz w tym roku akademickim prace dyplomowa (licencjat, magisterke badz doktora) to podziel sie z nami w postepie prac, przygotowaniach, tematach. A nuszwiedelec pomozemy tobie. W kupie sila :))
Napisano 8 Październik 200519 l Illy, ale to ma być praca samodzielna a nie zbiorowa. Tą metoda przyczyniasz się do dalszej produkcji durniów z dyplomem. Pamiętam taką rozmowę dwóch studentów architektury: -Jak myślę o tym, jakimi jesteśmy studentami, to boję się iść do lekarza.
Napisano 8 Październik 200519 l hehe jak juz napiszecie to skontaktujcie sie ze mna to wam ladnie oprawie tanio, hehe wydrukowac tez moge, oczywiscie firma znajduje sie w warszawie wiec pisac na gg :D
Napisano 8 Październik 200519 l Witam Jestem obecnie na magisterce na kierunku "Informatyka i Ekonometria" bronie sie za pol roku :P. Tematem pracy magisterkiej sa "Metody multimedialne wykorzystywane w reklamie" (wszystko w pracy bedzie krecic sie woqul prezentacji multimedialnych ) pomocy raczej jako takiej nie potrzebuje licencjat napisalem to i to napisze :). Jedyne co to moze jakies dodatkowe informacje z netu , tytuly literatury polskiej i anglojezycznej.Ogolnie poszukuje info na temat " jakie sa metody mierzenia skutecznosci takich prezentacji mutliedmailnych , metody ich tworzenia itp".. JAkby ktos znal jakies wartosciowe strony tytuly ksiazek to bylbym wdzieczny :)
Napisano 8 Październik 200519 l Heh, Predator, fajny temat :) Ja za dwa lata będę pisał magisterkę, ale już teraz musiałem sobie temat wymyślić :/ Wybrałem "Ołtarz neogotycki w kościele w Rykach" Jest może ktoś z Ryk? ;) pozdro
Napisano 8 Październik 200519 l Kome ja zamiescilem tu swoj temat bo moze zanim zdaze napisac prace ktos bedzie mogly mi podrzucic jakie pozycje w literaturze badz adresy w necie do ktorych sam nie dotre albo jakies dodatkowe pomysly . Nie prosze nikogo o napisanie pracy i stworzenie projektu bo sam to sobie zrobie ale jak juz pisalem wczesniej wiadomosc nigdy za wiele. Jestem rowniez przeciwny aby w tym watku umieszczane byly ogloszenia typu pisze prace etc. nie o to chodzi . Watek ma byc posiwecony wymianie informacji , pomyslow , pozycji w literaturze itp.
Napisano 8 Październik 200519 l A ja sobie piszę o symulacjach tkanin i generalnie ciuchów (opierając to o 3ds max). Jedno przedłużenie już wziąłem - deadline 15 grudnia :D
Napisano 8 Październik 200519 l Autor Popieram Predatora. A czy maturzysci u siebie pisali zeby podeslac im prace? Nie! Dajcie nam przestrzen gdzie mozna sie odsresowac od siedzenie nad edytorem tekstu piszac te shity
Napisano 8 Październik 200519 l Dokładnie - dajcie im przestrzeń, może maturzyści będą mogli później od nich zrzynać :p
Napisano 9 Październik 200519 l Witajcie Prosze Was o pomoc wiem ze dosc nietypowa ale coz warto i ten sposob sprawdzic. Obecnie jestem na etapie wyboru tematu na magisterke i niebardzo wiem jaki:(. Czasu coraz mniej i w najgorszym przypadku dostane pytanie odgornie a tego bardzo bym nie chcial. dllatego zwracam sie do Was do bardziej doswiadczonych. Dodam tylko ze jestem na specjalizacji"Grafika komputerowa i multimedia" z gory dzieki
Napisano 9 Październik 200519 l zaproponuj jakiejś firmie prezentacje multimedialną to może jeszcze kaske zgarniesz
Napisano 10 Październik 200519 l witka, temat fajny choć nie pisze tego postu z nadzieją, że wszyscy rzucą się mi z pomocą i za mnie zrobią :P. Ambicje i honor mam, a Bozia rączki dała, to pracować mogę... Co do tematu to zostały mi 2 ostatnie semestry i zdecydowałem się na specjalizację z animacji. Tematu nie mam jeszcze dokładnie zatwierdzonego, ale będzie to mniej więcej wizualizacja starożytnego Rzymu. OczYwiście ta najbardziej reprezentacyjna/słynna część, czyli Forum Romanum i okolice :D, ew. jescze parę słynnych budowli. Całość będzie robiona w maxie + PS, jakiś programik do cięcia ofkoz, pzdrw
Napisano 10 Październik 200519 l huzdebos - na czym jesteś? Nie wiedziałem, że w Łodzi można coś z animacji studiować...
Napisano 10 Październik 200519 l to jest kierunek: Grafika Artystyczna w Wyższej Szkole Informatycznej (na Rzgowskiej za universalem)
Napisano 11 Październik 200519 l Jestem na uzupelniajacych magisterskich w Łodzi na kierunku "Grafika komputerowa i multimedia". Przegladajac plan na kolejne semestry jest Animacja. Pisze to bo kolega pytal czy jest w Lodzi cos z animacja zwiazane
Napisano 29 Październik 200519 l Autor Mam juz temat :) "Przyszlosc rozwoju turystyki na terenie Gdynii" :)
Napisano 8 Listopad 200519 l uwaga z tym udostepnieniem tresci, bo za takie cos mozna o plagiat byc oskarzonym. wiem bo sam doswiadczylem, ironicznie bo na przedmiocie "ochrona danych":] ale jesli chodzi o jakies linki itp jestem jak najbardziej za, byle nie czerpac "zywcem" z wyzej wymienionych.pozdro:)
Napisano 8 Listopad 200519 l Autor jaki plagiat? w kazdej chwili mozna isc na uczelnie i poprosic o wglad do jakiejs pracy, a jezeli ktos cos w internecie udostepnil z prac to juz jego sprawa ze zrobil to publicznie. Pozatym chodzi tez o tytuly ksiazek, artykulow itd.
Napisano 19 Styczeń 200619 l Autor dobra, watek podupadl Studencie ostatniego roku! Co czynisz aby napisac prace dyplomowa? Bo ja juz wiem gdzie szukac materialow :) ALe po sesji sie powoli zabieram za pisanie. No dobra, w marcu jeszcze sobie tylko krotkie wakacje w gorach zrobie i pozniej zaczne pisac :) A reszta?