Shalivan Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 hej to moj pierwszy raz na forum Max 3d :-) oto prace które chciałem umiscic są to AAT i MTT z E1 Star wars. prosze o śmiałą krytyke :-)
Konras Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 Witamy na forum ^_^ Prace mi sie podobaja:) sam pamietam zawsze mialem zamysl aby cos takiego zrobic, moze nie koniecznie ze SW, ale takie jednostki maja w sobie to cos :). Mam tez pytanie, dlaczego w pierwszym modelu za tymi otworami na przodzie ciagna sie takie smugi ciemne? Tak pozatym to ladne tekstury, widac ze sie napracowales. Pozdrawiam.
Edi Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 Modele całkiem przyjemne. Brakuje mi tu strasznie mapy dla bump'a a szczególnie dla specular'a. Dorzuć te mapki, daj jakieś główne źródło światła, bo jest chyba tylko skylight i będzie o niebo lepiej. Ale i tak jest dobrze.
Leru Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 Shalivan -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku
jaras Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 witaj na forum :) co do modeli to brakuje mi w nich metalu :) rdza i brud oczywiście - ale nie aż w takich ilościach
Shalivan Napisano 8 Październik 2005 Autor Napisano 8 Październik 2005 Dzięki za krytyke, nigdy nie wiedziałem jak poprawnie rozmieszczać światła :-) A z bump mapingiem to musze znalesc chwilke czasu i zeczywiście to poprawić :-) A i mam nadzieje że teraz tytuł jest poprawny? :P
Rekomendowane odpowiedzi