Napisano 8 Październik 200519 l Stronka jest jeszcze w przygotowaniu(między innymi powiększenia grafik i dodanie jeszcze kilku bajerów), ale ogólny zamysł jest :) zapraszam http://www.artbymc.prv.pl
Napisano 8 Październik 200519 l za dużo o jedno "t" w adresie. Stronak ciekawa, dźwięki fajnie, czcionka mi się nie podoba. - małe img - linki nie w "blank"
Napisano 8 Październik 200519 l za dużo o jedno "t" w http :) ... Podoba mi się: tło Nie podoba mi się: Preloader - w ogóle to on pokazuje stan załadowania? Myślałem, że ta latająca kreska rośnie wraz stanem załadowania strony ale ona prawie nie drgneła :( ... do tego latanie mnie irytuje Statyczność - dodaj troche fps'ów ;) ... Jak dla mnie troche za prosta ... zwłaszcze przeglądanie podstron irytuje ... klikanie na kwadraciki ... i dziwne zjawisko się dzieje gdy się kliknie ten sam kwadracik ... bleee ... miniaturki zrobić! Albo jakoś ułatwić poruszanie się między kwadracikami :) ... Pozdrawiam
Napisano 8 Październik 200519 l siedze na 1240x1024 i chcialbym zworcic uwage, ze przydaloby sie tego flasha wysrodkowac na stronie :)
Napisano 9 Październik 200519 l Autor zaktualiaowałem Huter-z kwadracików zdaję sobie sprawę- straszna kaszana. http://malandro.fm.interia.pl/MC2/index.htm Coś maskowanie nie działa, albo nie wiem co jest , może tylko z tego kompa(jestem w kafejce)
Napisano 9 Październik 200519 l Loading mam już chyba z 5 minut ... ehhh ... coś nie tak, czy teraz tyle zajmuje? ... nie mam cierpliwości ;)
Napisano 9 Październik 200519 l Autor Coś się z hostem pitoli spróbuj kliknąć odśwież.5min?? niemożliwe- waży ok 1mb
Napisano 9 Październik 200519 l Słuchaj Huter'a i zmień natychmiat ten preloader. Zbyt długo trzeba czekać na rozwinięcie się menu. Te miniturki nadają się tyko do niczego :) Wnioskuję, że grafiki są ładowane podczas ładowania całej strony - proponuję zrobić osobny preloader dla Twoich obrazków.
Napisano 9 Październik 200519 l czekam i czekam ... czekam ... czekam (...) czekam ... czekam*2 ... czekam*10 ... (czekam*10)^2 ... Odświeżam ... czekam ... czekam ... CZEKAM ... (wspominam pierwsze wejście na strone - czekałem góra 10 sek. albo i mniej, a teraz?) ... CZEKAM ... cierpliwość -= 1 ... if(cierpliwość Strona mi nie wchodzi :(
Napisano 9 Październik 200519 l ej, bardzo fajne, tylko to menu jakos tak niedokonca funkcjonalne...:]
Napisano 9 Październik 200519 l No dostałem się ... ufff ... teraz śmignęło ... no widze, że dodałeś miniaturki ... ale przy kilku i tak nie widze co przedstawiają ... widze sporo miejsca które się marnuje ... i co to jest, że jak dwa razy klikne ten sam to się inny pokazuje - dziwne zjawisko :D
Napisano 10 Październik 200519 l IMHO preloader bardzo fajny nie zmieniałbym go, wystarczy dodać gdzieś obok wartośc liczbową (w %) aładowania strony i już stopień załadowania będzie bardziej czytelny, pozatym stronka bardzo fajna, szczególnie tło. A co do menu, wcale nie trzeba tak długo czekać widziałem gorsze rozwiązania :)
Napisano 10 Październik 200519 l typo do wymiany, taka czcionka i to biała na dość jaskrawym tle jest absolutnie nieczytelna, zwłaszcza na wyższej rozdzielczości. Pozdrawiam
Napisano 10 Październik 200519 l nie wiem ileś ty tych wątków pozakładał bo ja już 3 widze - popraw frame rate :P