Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

za dużo o jedno "t" w adresie.

Stronak ciekawa, dźwięki fajnie, czcionka mi się nie podoba.

- małe img

- linki nie w "blank"

Napisano

za dużo o jedno "t" w http :)

...

Podoba mi się:

tło

Nie podoba mi się:

Preloader - w ogóle to on pokazuje stan załadowania? Myślałem, że ta latająca kreska rośnie wraz stanem załadowania strony ale ona prawie nie drgneła :( ... do tego latanie mnie irytuje

Statyczność - dodaj troche fps'ów ;) ...

Jak dla mnie troche za prosta ... zwłaszcze przeglądanie podstron irytuje ... klikanie na kwadraciki ... i dziwne zjawisko się dzieje gdy się kliknie ten sam kwadracik ... bleee ... miniaturki zrobić! Albo jakoś ułatwić poruszanie się między kwadracikami :) ...

Pozdrawiam

Napisano

siedze na 1240x1024 i chcialbym zworcic uwage, ze przydaloby sie tego flasha wysrodkowac na stronie :)

Napisano

Loading mam już chyba z 5 minut ... ehhh ... coś nie tak, czy teraz tyle zajmuje? ... nie mam cierpliwości ;)

Napisano
  • Autor

Coś się z hostem pitoli spróbuj kliknąć odśwież.5min?? niemożliwe- waży ok 1mb

Napisano

Słuchaj Huter'a i zmień natychmiat ten preloader.

Zbyt długo trzeba czekać na rozwinięcie się menu.

Te miniturki nadają się tyko do niczego :)

Wnioskuję, że grafiki są ładowane podczas ładowania całej strony - proponuję zrobić osobny preloader dla Twoich obrazków.

Napisano

czekam i czekam ... czekam ... czekam (...) czekam ... czekam*2 ... czekam*10 ... (czekam*10)^2 ... Odświeżam ... czekam ... czekam ... CZEKAM ... (wspominam pierwsze wejście na strone - czekałem góra 10 sek. albo i mniej, a teraz?) ... CZEKAM ... cierpliwość -= 1 ... if(cierpliwość

Strona mi nie wchodzi :(

Napisano

No dostałem się ... ufff ... teraz śmignęło ... no widze, że dodałeś miniaturki ... ale przy kilku i tak nie widze co przedstawiają ... widze sporo miejsca które się marnuje ... i co to jest, że jak dwa razy klikne ten sam to się inny pokazuje - dziwne zjawisko :D

Napisano

IMHO preloader bardzo fajny nie zmieniałbym go, wystarczy dodać gdzieś obok wartośc liczbową (w %) aładowania strony i już stopień załadowania będzie bardziej czytelny, pozatym stronka bardzo fajna, szczególnie tło. A co do menu, wcale nie trzeba tak długo czekać widziałem gorsze rozwiązania :)

Napisano

typo do wymiany, taka czcionka i to biała na dość jaskrawym tle jest absolutnie nieczytelna, zwłaszcza na wyższej rozdzielczości.

Pozdrawiam

Napisano

nie wiem ileś ty tych wątków pozakładał bo ja już 3 widze - popraw frame rate :P