Carioca Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Stronka jest jeszcze w przygotowaniu(między innymi powiększenia grafik i dodanie jeszcze kilku bajerów), ale ogólny zamysł jest :) zapraszam http://www.artbymc.prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 za dużo o jedno "t" w adresie. Stronak ciekawa, dźwięki fajnie, czcionka mi się nie podoba. - małe img - linki nie w "blank" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 za dużo o jedno "t" w http :) ... Podoba mi się: tło Nie podoba mi się: Preloader - w ogóle to on pokazuje stan załadowania? Myślałem, że ta latająca kreska rośnie wraz stanem załadowania strony ale ona prawie nie drgneła :( ... do tego latanie mnie irytuje Statyczność - dodaj troche fps'ów ;) ... Jak dla mnie troche za prosta ... zwłaszcze przeglądanie podstron irytuje ... klikanie na kwadraciki ... i dziwne zjawisko się dzieje gdy się kliknie ten sam kwadracik ... bleee ... miniaturki zrobić! Albo jakoś ułatwić poruszanie się między kwadracikami :) ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 siedze na 1240x1024 i chcialbym zworcic uwage, ze przydaloby sie tego flasha wysrodkowac na stronie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carioca Napisano 9 Październik 2005 Autor Share Napisano 9 Październik 2005 zaktualiaowałem Huter-z kwadracików zdaję sobie sprawę- straszna kaszana. http://malandro.fm.interia.pl/MC2/index.htm Coś maskowanie nie działa, albo nie wiem co jest , może tylko z tego kompa(jestem w kafejce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Loading mam już chyba z 5 minut ... ehhh ... coś nie tak, czy teraz tyle zajmuje? ... nie mam cierpliwości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carioca Napisano 9 Październik 2005 Autor Share Napisano 9 Październik 2005 Coś się z hostem pitoli spróbuj kliknąć odśwież.5min?? niemożliwe- waży ok 1mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Słuchaj Huter'a i zmień natychmiat ten preloader. Zbyt długo trzeba czekać na rozwinięcie się menu. Te miniturki nadają się tyko do niczego :) Wnioskuję, że grafiki są ładowane podczas ładowania całej strony - proponuję zrobić osobny preloader dla Twoich obrazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 czekam i czekam ... czekam ... czekam (...) czekam ... czekam*2 ... czekam*10 ... (czekam*10)^2 ... Odświeżam ... czekam ... czekam ... CZEKAM ... (wspominam pierwsze wejście na strone - czekałem góra 10 sek. albo i mniej, a teraz?) ... CZEKAM ... cierpliwość -= 1 ... if(cierpliwość Strona mi nie wchodzi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 ej, bardzo fajne, tylko to menu jakos tak niedokonca funkcjonalne...:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 No dostałem się ... ufff ... teraz śmignęło ... no widze, że dodałeś miniaturki ... ale przy kilku i tak nie widze co przedstawiają ... widze sporo miejsca które się marnuje ... i co to jest, że jak dwa razy klikne ten sam to się inny pokazuje - dziwne zjawisko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V!Ru$_ReBeL Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 IMHO preloader bardzo fajny nie zmieniałbym go, wystarczy dodać gdzieś obok wartośc liczbową (w %) aładowania strony i już stopień załadowania będzie bardziej czytelny, pozatym stronka bardzo fajna, szczególnie tło. A co do menu, wcale nie trzeba tak długo czekać widziałem gorsze rozwiązania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 typo do wymiany, taka czcionka i to biała na dość jaskrawym tle jest absolutnie nieczytelna, zwłaszcza na wyższej rozdzielczości. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 nie wiem ileś ty tych wątków pozakładał bo ja już 3 widze - popraw frame rate :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi