zioło Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 zapraszam do obejrzenia mojej nowej animacji: http://www.agro.foxnet.pl/obrazki/walka.rar zachecam rowniez do obejrzena najbardziej kontrowersyjnej strony na tym boardzie http://www.tomec3d.prv.pl
piotrek Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 heh, nawet fajnie :) szkoda, że są błędy w skinowaniu i stopy jednego kolesia wchodzą w ciało drugiego.
zioło Napisano 9 Październik 2005 Autor Napisano 9 Październik 2005 no wlasnie wiem o tym ale po podstawieniu szkieletu do siatki wystapily takie bledy.
*NicoN_ Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 mi sie nawet podoba, lubie takie klimaty...:) tylko troche za krotka i taka DRESIARSKA :D, dałbys im jeszcze jakies kije,katany :) Nie jest zje jak na taki shorcik
zioło Napisano 10 Październik 2005 Autor Napisano 10 Październik 2005 dzieki NicoN. co do kija to nie pomyslalem ale faktycznie moglo by to wzbogacic animacje:D a co do katany to trudno ale to kres moich mozliwosci:D ale zobaczymy, moze cos sie da zrobic!:D
SUPER_OkO Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 heh animacji sie nie bende czepial bo wystarczajaco juz miales pojechane za strone, ale moge powiedziec powodzenia przy nastepnych projektach i nie musisz wszystkiego wkladac na forum co wyskrobiesz bo posty benda wygladaly jak na temat twojej strony www
Gedeon Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 Hej ziolo. Link nie działa. Co robic?
zioło Napisano 11 Październik 2005 Autor Napisano 11 Październik 2005 u mnie działa, może jakiś czas temu coś z serwerem było nie tak, spróbuj teraz.
Ewelina Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 animacja bardzo ładna, a szczególnie śmieszna :D
SUPER_OkO Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 HEHE czy to nie ta slawna ewelina ktora zrobila ziolkowi strone?? HEHE przyszlas go podbudowac na forum??
Ewelina Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 ta sama, kłamać nie będę, bo ja nie z tych :D a skomentować przecież mogę ;)
Leleń Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 (nie wnikam...) animka jest smieszna (?) - moze, ale strasznie sztywna, zwykle footstepy uzyte + jakies tam ruchy noga, rigowanie tez pada, jednym slowem - pracujdalej (1 slowo to jest):)
Koniu_PL Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 hehe zgoda Leleń jednosłowo :D Co do animki to przypominają mi troche tych buraków z sejmu :D długo ją robiłeś?
TheRifler Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 Buehehehhee, fajna animka :) sztywna i bez polotu ale wyyypas :) jakby tak poprawić kimata to już wypas będzie pełen ;] patent z kijem to nic ... stalowy pręt - tego ci trzeba! Pracuj dalej :)
zioło Napisano 13 Listopad 2005 Autor Napisano 13 Listopad 2005 animke robiłem chyba 3 dni jesli dobrze pamietam.
Rekomendowane odpowiedzi