Napisano 9 Październik 200519 l zapraszam do obejrzenia mojej nowej animacji: http://www.agro.foxnet.pl/obrazki/walka.rar zachecam rowniez do obejrzena najbardziej kontrowersyjnej strony na tym boardzie http://www.tomec3d.prv.pl
Napisano 9 Październik 200519 l heh, nawet fajnie :) szkoda, że są błędy w skinowaniu i stopy jednego kolesia wchodzą w ciało drugiego.
Napisano 9 Październik 200519 l Autor no wlasnie wiem o tym ale po podstawieniu szkieletu do siatki wystapily takie bledy.
Napisano 10 Październik 200519 l mi sie nawet podoba, lubie takie klimaty...:) tylko troche za krotka i taka DRESIARSKA :D, dałbys im jeszcze jakies kije,katany :) Nie jest zje jak na taki shorcik
Napisano 10 Październik 200519 l Autor dzieki NicoN. co do kija to nie pomyslalem ale faktycznie moglo by to wzbogacic animacje:D a co do katany to trudno ale to kres moich mozliwosci:D ale zobaczymy, moze cos sie da zrobic!:D
Napisano 10 Październik 200519 l heh animacji sie nie bende czepial bo wystarczajaco juz miales pojechane za strone, ale moge powiedziec powodzenia przy nastepnych projektach i nie musisz wszystkiego wkladac na forum co wyskrobiesz bo posty benda wygladaly jak na temat twojej strony www
Napisano 11 Październik 200519 l Autor u mnie działa, może jakiś czas temu coś z serwerem było nie tak, spróbuj teraz.
Napisano 12 Październik 200519 l HEHE czy to nie ta slawna ewelina ktora zrobila ziolkowi strone?? HEHE przyszlas go podbudowac na forum??
Napisano 12 Październik 200519 l ta sama, kłamać nie będę, bo ja nie z tych :D a skomentować przecież mogę ;)
Napisano 12 Październik 200519 l (nie wnikam...) animka jest smieszna (?) - moze, ale strasznie sztywna, zwykle footstepy uzyte + jakies tam ruchy noga, rigowanie tez pada, jednym slowem - pracujdalej (1 slowo to jest):)
Napisano 2 Listopad 200519 l hehe zgoda Leleń jednosłowo :D Co do animki to przypominają mi troche tych buraków z sejmu :D długo ją robiłeś?
Napisano 2 Listopad 200519 l Buehehehhee, fajna animka :) sztywna i bez polotu ale wyyypas :) jakby tak poprawić kimata to już wypas będzie pełen ;] patent z kijem to nic ... stalowy pręt - tego ci trzeba! Pracuj dalej :)