Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

heh, nawet fajnie :)

szkoda, że są błędy w skinowaniu i stopy jednego kolesia wchodzą w ciało drugiego.

Napisano
  • Autor

no wlasnie wiem o tym ale po podstawieniu szkieletu do siatki wystapily takie bledy.

Napisano

mi sie nawet podoba, lubie takie klimaty...:) tylko troche za krotka i taka DRESIARSKA :D, dałbys im jeszcze jakies kije,katany :)

Nie jest zje jak na taki shorcik

Napisano
  • Autor

dzieki NicoN. co do kija to nie pomyslalem ale faktycznie moglo by to wzbogacic animacje:D

a co do katany to trudno ale to kres moich mozliwosci:D ale zobaczymy, moze cos sie da zrobic!:D

Napisano

heh animacji sie nie bende czepial bo wystarczajaco juz miales pojechane za strone, ale moge powiedziec powodzenia przy nastepnych projektach i nie musisz wszystkiego wkladac na forum co wyskrobiesz bo posty benda wygladaly jak na temat twojej strony www

Napisano
  • Autor

u mnie działa, może jakiś czas temu coś z serwerem było nie tak, spróbuj teraz.

Napisano

HEHE czy to nie ta slawna ewelina ktora zrobila ziolkowi strone?? HEHE przyszlas go podbudowac na forum??

Napisano

ta sama, kłamać nie będę, bo ja nie z tych :D

a skomentować przecież mogę ;)

Napisano

(nie wnikam...) animka jest smieszna (?) - moze, ale strasznie sztywna, zwykle footstepy uzyte + jakies tam ruchy noga, rigowanie tez pada, jednym slowem - pracujdalej (1 slowo to jest):)

Napisano

hehe zgoda Leleń jednosłowo :D

Co do animki to przypominają mi troche tych buraków z sejmu :D długo ją robiłeś?

Napisano

Buehehehhee, fajna animka :) sztywna i bez polotu ale wyyypas :) jakby tak poprawić kimata to już wypas będzie pełen ;] patent z kijem to nic ... stalowy pręt - tego ci trzeba!

Pracuj dalej :)