RA Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Witam Speedy weekendowe. Dwa pierwsze, to totalny minimalizm, chyba przesadzilem. Trzeci powstal jako skutek uboczny. Wszystkie trzy prace, to jakies 3 dni. Autorem projektow kontaktow jest moj ojciec. Pokoj sekretarza partii: Na podlodze mial byc parkiet, ale w trakcie pracy o nim zapomnialem, a wykladzina mi nie wyszla. PS: Nie bylem pewny jak nazwac, nie wiem czy jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Jakieś zbliżenia? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 Moge jakies dac, ale same kontakty nie byly w tych pracach najwazniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 ten drugi to prawie jak ipod Shuffle tylko że czarny :] zaś telefon sekretarza partii na pewno jest czerwony. ogólnie minimalistycznie i pozytywnie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Jeśli chodzi o samo pokazanie kontaktów, to naprawde naprawde fajnie, jedynie drugi taki jakis oj nie wiem :P Nie wiem dlaczego ale wyszuwam Tutaj Serifa ale mniejsza o to. Ogólnie pozytywnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 nie wiem czy o to chodzilo ale jak chciales pokazac kontakty.. to niewiele je tu widac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 kome: małe kontakty? przecież to minimalizm. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 ten drugi to prawie jak ipod Shuffle tylko że czarny :] zaś telefon sekretarza partii na pewno jest czerwony. Mam zamilowanie do produktow jablka, wiec moze podswiadomie... Czerwony telefon jest w gabinecie. ;) wyszuwam Tutaj SerifaCzy ja wiem... Ale jego prace sa naprawde inspirujace. nie wiem czy o to chodzilo ale jak chciales pokazac kontakty.. to niewiele je tu widacRaczej to nie bylo gwozdziem programu, ale moze sie przydac jako "mily" przerywnik w hipotetycznym katalogu umiejetnosci (nie moim, ale mojego ojca). Dzieki wielkie za komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Czy ja wiem... Ale jego prace sa naprawde inspirujace. Chodzi mi o pierwszy render, podobnie Serif zaprezentował tą baterię prysznicową:D Odbierz to jako komplement :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 1 i 2 bardzo ładne "wnętrza" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 Pisalem, ze najprawdopodobniej zle nazwalem. ;) To moze: [wzornictwo, wnętrzE]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 Draznila mnie ta podloga, to postanowilem zainstalowac wood workshop. Ciekawy program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 ale co chciałes pokazać ? bo jesli kontakty to powinny byc jakies zbliżenia. Co do ww to nei wiem czy taki ciekawy :) śrenio wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 To moj pierwszy parkiet. :) Mial stwarzac wrazenie starego, ale zaczalem kombinowac i chyba pzrekombinowalem. "ale co chciałes pokazać?" Jak bym chcial pokazac szczegol kontaktu zrobilbym to inaczej. Docelowo ma to byc chwila wytchnienia miedzy nudnymi rzutami i tekstami odnosnie kontaktow, przelacznikow itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 bardziej jak włóczka niż drewno :D ale ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 Cicho. ;) (The message...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 RA czy twoj tata jest designerem form przemyslowch?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majcik Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 ehymmm mi się wydaje jakby byl [parkiet] plastikowy i taki ...taki dziwny jakis ale reszta jest oki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Październik 2005 Autor Share Napisano 29 Październik 2005 miwt Majcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 e to fajnie bo ksztalce sie teraz w jego zawodzie:D...mozliwe ze ty tez pojdziesz w slady ojca..hehe pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Październik 2005 Autor Share Napisano 29 Październik 2005 Heh, moze, ale moj mozg ma czasem takie zawiasy, ze ciezko z pomyslami a bez nich ani rusz w tej branzy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi