Napisano 10 Październik 200519 l Witam Speedy weekendowe. Dwa pierwsze, to totalny minimalizm, chyba przesadzilem. Trzeci powstal jako skutek uboczny. Wszystkie trzy prace, to jakies 3 dni. Autorem projektow kontaktow jest moj ojciec. Pokoj sekretarza partii: Na podlodze mial byc parkiet, ale w trakcie pracy o nim zapomnialem, a wykladzina mi nie wyszla. PS: Nie bylem pewny jak nazwac, nie wiem czy jest dobrze.
Napisano 10 Październik 200519 l Autor Moge jakies dac, ale same kontakty nie byly w tych pracach najwazniejsze.
Napisano 10 Październik 200519 l ten drugi to prawie jak ipod Shuffle tylko że czarny :] zaś telefon sekretarza partii na pewno jest czerwony. ogólnie minimalistycznie i pozytywnie. :]
Napisano 10 Październik 200519 l Jeśli chodzi o samo pokazanie kontaktów, to naprawde naprawde fajnie, jedynie drugi taki jakis oj nie wiem :P Nie wiem dlaczego ale wyszuwam Tutaj Serifa ale mniejsza o to. Ogólnie pozytywnie :)
Napisano 10 Październik 200519 l nie wiem czy o to chodzilo ale jak chciales pokazac kontakty.. to niewiele je tu widac :)
Napisano 10 Październik 200519 l Autor ten drugi to prawie jak ipod Shuffle tylko że czarny :] zaś telefon sekretarza partii na pewno jest czerwony. Mam zamilowanie do produktow jablka, wiec moze podswiadomie... Czerwony telefon jest w gabinecie. ;) wyszuwam Tutaj SerifaCzy ja wiem... Ale jego prace sa naprawde inspirujace. nie wiem czy o to chodzilo ale jak chciales pokazac kontakty.. to niewiele je tu widacRaczej to nie bylo gwozdziem programu, ale moze sie przydac jako "mily" przerywnik w hipotetycznym katalogu umiejetnosci (nie moim, ale mojego ojca). Dzieki wielkie za komentarze.
Napisano 10 Październik 200519 l Czy ja wiem... Ale jego prace sa naprawde inspirujace. Chodzi mi o pierwszy render, podobnie Serif zaprezentował tą baterię prysznicową:D Odbierz to jako komplement :]
Napisano 10 Październik 200519 l Autor Pisalem, ze najprawdopodobniej zle nazwalem. ;) To moze: [wzornictwo, wnętrzE]?
Napisano 11 Październik 200519 l Autor Draznila mnie ta podloga, to postanowilem zainstalowac wood workshop. Ciekawy program.
Napisano 11 Październik 200519 l ale co chciałes pokazać ? bo jesli kontakty to powinny byc jakies zbliżenia. Co do ww to nei wiem czy taki ciekawy :) śrenio wyszło.
Napisano 11 Październik 200519 l Autor To moj pierwszy parkiet. :) Mial stwarzac wrazenie starego, ale zaczalem kombinowac i chyba pzrekombinowalem. "ale co chciałes pokazać?" Jak bym chcial pokazac szczegol kontaktu zrobilbym to inaczej. Docelowo ma to byc chwila wytchnienia miedzy nudnymi rzutami i tekstami odnosnie kontaktow, przelacznikow itd.
Napisano 29 Październik 200519 l ehymmm mi się wydaje jakby byl [parkiet] plastikowy i taki ...taki dziwny jakis ale reszta jest oki....
Napisano 29 Październik 200519 l e to fajnie bo ksztalce sie teraz w jego zawodzie:D...mozliwe ze ty tez pojdziesz w slady ojca..hehe pozdrawiam:)
Napisano 29 Październik 200519 l Autor Heh, moze, ale moj mozg ma czasem takie zawiasy, ze ciezko z pomyslami a bez nich ani rusz w tej branzy. :)