kondrad Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 mam pyt czemu nie ma nigdzie książek do Combustion 4 tzn polskich tylko na amazon znalazłem ?? z kąd mam sie niby nauczyć obsugiwać ten program trutorjali też nie wiele jest tymbardziej po polskiemu macie jakieś rady ??
Bilay Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 Chcesz się nauczyć latać? Naucz się najpierw chodzić ;) Zacznij od wersji poprzedniej, a nowe wtyczki/efekty C4 zostaw na później.
Vorek Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 napewno musisz się nauczyć angielskiego :) jak już to zrobisz to wejdź na 3dbuzz.com (świetne video-tutki) i na cgtalk (dużo linków do tutoriali) nie zapominaj też o helpie :) Pozdrawiam
streaker Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 Angielskiego to się trzeba nauczyć, to jedno a po drugie, na początek bardzo dobrym treningiem są tutki z strony discreeta (zestaw 13 tutków, jest wszystko od animacji, przez kluczowanie i particle do współpracy z maxem), potem to już tylko pracować i ćwiczyć.
kondrad Napisano 11 Październik 2005 Autor Napisano 11 Październik 2005 ok dzieki od teraz zaczynam szkolić angielski już jestem lepszy my name is ....
Rekomendowane odpowiedzi