Napisano 10 Październik 200519 l mam pyt czemu nie ma nigdzie książek do Combustion 4 tzn polskich tylko na amazon znalazłem ?? z kąd mam sie niby nauczyć obsugiwać ten program trutorjali też nie wiele jest tymbardziej po polskiemu macie jakieś rady ??
Napisano 11 Październik 200519 l Chcesz się nauczyć latać? Naucz się najpierw chodzić ;) Zacznij od wersji poprzedniej, a nowe wtyczki/efekty C4 zostaw na później.
Napisano 11 Październik 200519 l napewno musisz się nauczyć angielskiego :) jak już to zrobisz to wejdź na 3dbuzz.com (świetne video-tutki) i na cgtalk (dużo linków do tutoriali) nie zapominaj też o helpie :) Pozdrawiam
Napisano 11 Październik 200519 l Angielskiego to się trzeba nauczyć, to jedno a po drugie, na początek bardzo dobrym treningiem są tutki z strony discreeta (zestaw 13 tutków, jest wszystko od animacji, przez kluczowanie i particle do współpracy z maxem), potem to już tylko pracować i ćwiczyć.
Napisano 11 Październik 200519 l Autor ok dzieki od teraz zaczynam szkolić angielski już jestem lepszy my name is ....