Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ciekawie się zapowiada, może pokaż siateczkę

Napisano
  • Autor

Zapodaje siatke wedle zyczenia, ale czeka mnie chyba optymalizacja bo sie siakos duzo "faces" narobilo :P

Napisano

no bardzo, bardzo ładnie się zapowiada, czekam na dalsze postępy w pracy :)

Napisano

trochę te zwisające przewody mi nie pasują, wyglądają jakby się miały urwać przy najbliższej okazji i ogólnie te wsystkie nieosłonięte części wskazują na przyszłą dużą awaryjność robota :)

ale ogólnie widać że masz wyobraźnię(jeżeli to twój projekt)

powodzenia i pracuj ciężko :P

Napisano
  • Autor

Projekt jest moj a co do awaryjnosci fakt byla by duza ale co mi potym jak je pochowam nic nie bedzie widac :P. A co sie tyczy kabli wisiec to one musza przeciez noga sie zgina.

Napisano

Kurczę Seba711 witamy na forum po pierwsze, po drugie bardzo fajnie wygląda jak na razie... I tak będzie myślę pod koniec. Siateczka bardzo ładna. Pzdr. ;)

Napisano
  • Autor

Porcja kolejnych renderow, dodalem pare rzeczy. Jak wam sie teraz podoba??

Pozdrawiam

Napisano

No zapowiada sie ciekawie :)

tylko ze mam takie wrazenie ze to spojenie nog jest takie bardzo low poly w porownaniu do samych nog , i nogi od momentu tego pierwszego zgjecia ( idac od gory) sa zbyt chude( chude

thats all pozdro :)

Napisano

No ja też nie jestem przekonany do tych kabli.

Mam taką jedną bluzę, która ma cienką gumkę w pasie i kawałek jej z boku zwisa, żebym mógł sobie ściągnąć jak schudnę. I kurna cały czas o coś nią zahaczam... idąc tym tropem to chyba będzie dosyć awaryjny robot :D

Napisano
  • Autor

Mozliwe ze cos z tymi kablami zrobie ale to dopiero jak bede mial reszte. A roboty jeszcze mnostwo zostalo.

Pozdrawiam

Napisano

jest super :] Maaasa szczegołów i detali. Ile to ma poly? tak z ciekawości?

Napisano
  • Autor
jest super :] Maaasa szczegołów i detali. Ile to ma poly? tak z ciekawości?

Bardzo duzo ma ich bo az :94354

bedzie ciezko przy koncu