Napisano 12 Październik 200519 l Autor Zapodaje siatke wedle zyczenia, ale czeka mnie chyba optymalizacja bo sie siakos duzo "faces" narobilo :P
Napisano 12 Październik 200519 l no bardzo, bardzo ładnie się zapowiada, czekam na dalsze postępy w pracy :)
Napisano 12 Październik 200519 l trochę te zwisające przewody mi nie pasują, wyglądają jakby się miały urwać przy najbliższej okazji i ogólnie te wsystkie nieosłonięte części wskazują na przyszłą dużą awaryjność robota :) ale ogólnie widać że masz wyobraźnię(jeżeli to twój projekt) powodzenia i pracuj ciężko :P
Napisano 12 Październik 200519 l Autor Projekt jest moj a co do awaryjnosci fakt byla by duza ale co mi potym jak je pochowam nic nie bedzie widac :P. A co sie tyczy kabli wisiec to one musza przeciez noga sie zgina.
Napisano 12 Październik 200519 l Kurczę Seba711 witamy na forum po pierwsze, po drugie bardzo fajnie wygląda jak na razie... I tak będzie myślę pod koniec. Siateczka bardzo ładna. Pzdr. ;)
Napisano 12 Październik 200519 l Autor Porcja kolejnych renderow, dodalem pare rzeczy. Jak wam sie teraz podoba?? Pozdrawiam
Napisano 12 Październik 200519 l No zapowiada sie ciekawie :) tylko ze mam takie wrazenie ze to spojenie nog jest takie bardzo low poly w porownaniu do samych nog , i nogi od momentu tego pierwszego zgjecia ( idac od gory) sa zbyt chude( chude thats all pozdro :)
Napisano 13 Październik 200519 l No ja też nie jestem przekonany do tych kabli. Mam taką jedną bluzę, która ma cienką gumkę w pasie i kawałek jej z boku zwisa, żebym mógł sobie ściągnąć jak schudnę. I kurna cały czas o coś nią zahaczam... idąc tym tropem to chyba będzie dosyć awaryjny robot :D
Napisano 13 Październik 200519 l Autor Mozliwe ze cos z tymi kablami zrobie ale to dopiero jak bede mial reszte. A roboty jeszcze mnostwo zostalo. Pozdrawiam
Napisano 13 Październik 200519 l jest super :] Maaasa szczegołów i detali. Ile to ma poly? tak z ciekawości?
Napisano 13 Październik 200519 l Autor jest super :] Maaasa szczegołów i detali. Ile to ma poly? tak z ciekawości? Bardzo duzo ma ich bo az :94354 bedzie ciezko przy koncu