MF Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 Witam serdecznie. Doszlismy do wniosku, ze strona http://www.2lobialystok.pl jest mocno zdeaktualizowana i brzydka ;] ... Wiec postanowilismi ja nieco odnowic. Dzis zrobilem ogolny layout strony (tlo). Znajomy od flash'a (yogi-bear) wrzucil to do flasha i dodal zegar. Jak narazie wyglada to tak: http://www.2lobialystok.pl/michal/zeg.html Poki co poddaje do oceny layout (okolo 8-9 h modelowania, renderowania ) Pozdrawiam.
Marcin Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 zegarek zle chodzi ... 15 października nie jest niedzielą
MF Napisano 15 Październik 2005 Autor Napisano 15 Październik 2005 Zegarek bardzo dobrze chodzi (chyba ze zegarek wg. Ciebie jest od wskazywania dnia tygodnia ) ;] ... Skrypt od tego dymku ktory sie pojawia pod zegarem nie jest skonczony. A ocenie narazie poddaje sam layout. pozdro
Drakula Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 heh do 2LO chodze na nauke tanca - tyle ze w Przemyslu :D
kannu Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 a ja tez kiedys chodzilem do liceum. acha, a w zeszłym misiacu widziałem jaszczurke.
hcpiter Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 No miłe dla oka, o wiele bardziej mi sie podoba niz wczesniejszniejsza wersja ! A ten obraz po prawej musi byc ?:>
MF Napisano 15 Październik 2005 Autor Napisano 15 Październik 2005 "A ten obraz po prawej musi byc ?:>" Taaak :) To jest patronka szkoly...
RA Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 Ladne, ale ten zegar troszku tu nie pasuje, a przynajmniej nie pasuje do tej korkowej tablicy i tego metalowego, czymkolwiek to jest. Moze to jest... przenosna tablica do projektora, rozwiej moje watpliwosci, bo nie zasne. :> Render przedni. "a nie mozecie zmienic patronki ?" KlaŁdia Szifer np. ;)
MF Napisano 17 Październik 2005 Autor Napisano 17 Październik 2005 update: http://2lobialystok.pl/ Zostalo do zrobienia pare rzeczy + panel administracyjny w php i ujednolicenie oraz zmiana obecnego stylu podstron... Pozdrawiam
Secator Napisano 22 Październik 2005 Napisano 22 Październik 2005 a nie mozecie zmienic patronki ? ROTFL :] A stronka wypaśna :] Jedna z najlepszych stron "o szkole" jakie widziałem
illy Napisano 22 Październik 2005 Napisano 22 Październik 2005 kiedys juz to mowilem, czczionki ogloszen sucks
piotrek Napisano 22 Październik 2005 Napisano 22 Październik 2005 stronka pikna, tylko ta roleta mogłaby się szybciej rozwijać Swoją drogę trochę dziwne, że w rankingu prowadzi ta podstawówka z Koszalina :]
RA Napisano 22 Październik 2005 Napisano 22 Październik 2005 Swoją drogę trochę dziwne, że w rankingu prowadzi ta podstawówka z Koszalina :]Jaki ranking?
piotrek Napisano 22 Październik 2005 Napisano 22 Październik 2005 no jest tam na dole taki banerek - konkurs edusek
RA Napisano 22 Październik 2005 Napisano 22 Październik 2005 A faktycznie. Wedlug mnie to gro stron z pierwszej dziesiatki nie zasluguje nawet na pierwsza setke. Stronka male'a i yogi-bear'a w pelni zasluguje na czolowke.
yogi-bear Napisano 22 Październik 2005 Napisano 22 Październik 2005 eh.. strona male'a ;) to glosować, glosować panowie a może troszke podniesiemy poziom ;)
adriansan Napisano 23 Listopad 2005 Napisano 23 Listopad 2005 nawet niezły pomysł:)))) roleta moglaby troche szybciej sie zwijać;)
Rekomendowane odpowiedzi