Napisano 15 Październik 200519 l tu znajdziesz divx'a: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=17619
Napisano 16 Październik 200519 l 10 fps ? ruch kamery jest straszny , mozna bylo troche wiecej posiedziec i to dopracowac , nie podoba mi sie , maxwell tez tu nic nie pomogl
Napisano 18 Październik 200519 l Nie podoba mi się animacja. Moim zdaniem lepiej by wyszło gdybyś skupił się na ujęciach z najciekawszych miejsc z małym przesuwem kamery a tak to skacze cała animacja strasznie. Nie podoba mi się na początku gdy przelatujesz pod budynkiem i kierujesz kamerę w lewą stronę bo za blisko jesteś budynku i nie widać całej ściany na której jest co zobaczyć a później tracisz cenne sekundy obracając ją w prawo aby znów złapać budynek. Tak samo jest na następnym zakręcie gdzie oglądamy trawkę i drzewka zamiast budynku. Jadący samochód skutecznie odciąga uwagę od budynku. Szkoda, że nie wykorzystałeś tergeta kamery bo byłoby ciekawiej a tak to jest strasznie płasko. Chyba powinieneś najpierw poukładać scenę z sześcianów i dobrze zaplanować animację kamery bo szkoda tego miesiąca było.
Napisano 18 Październik 200519 l szkoda bo i maxwell tu nic nie dal , to samo mozna bylo zrobic z vrayem przy czym mozna bylo sie bardziej skupic na animacji