cartman Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Witam. Zamieszczam moja druga skończoną pracke (pierwsza to nauka max-a) . Mam nadzieje ze się spodoba . Wykonana 3ds max 7 + vray + photoshop . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 no no, jak na początkującego, to całkiem nieźle. szkoda że nie pokusiłes sie o nieco inną teksturkę ziemi z lewej strony. poprawiłbym jeszcze shader wody. poza tym zdaje mi sie, że słupy tamy mają trochę za mało poly na zaokrągleniach. ogólnie praca ma klimacik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 jezeli to twoja druga praca to gratuluje !, klimat ma i to sie liczy ! ale ogólnie podchodzi mi do gier low poly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 fajne. malo poly ale i tak fajne. jakos tak HL2 mi sie przypomina ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 no naparwde ładnie jak na druga na Twoim miejscu zostawił bym ją i jak nauczysz się leiej teksturować i oświetlac dokończył, dodał szczegółów bo naparwdenmożna z niej jeszcze sporo wydusić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 textury w większej rozdziałce i spoko będzie - obiecujący początek - witamy na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 bardzo ciekawe kolorystycznie i kompozycyjnie a to już klucz do sukcesu :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Bardzo ładnie, lecz tekstury mogłyby być większe jak i zresztą cały render :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi