Napisano 31 Październik 200519 l Autor Postanowilem ze poczekam narazie z teksturowaniem- wezme sie od poczatku za to. Teraz zas staram sie wymodelowac jakas scenke. Jest to poczatkowy zarys tego co planuje i mniej wiecej jak to bedzie wygladalo. Prosze Was tylko o stwierdzenie czy w dobrym kierunku zmierzam...
Napisano 1 Listopad 200519 l Ale to tylko ty powinieneś wiedzieć. To twoja scena i ty wiesz co chcesz pokazać. BTW, Nie widziałem jeszcze czołgu w myjni, gdzie panienki go myja w bikini. Zrobisz? ;)))
Napisano 1 Listopad 200519 l Autor Kolejny maly update. Staram sie maksymalnie zniszczyc kamieniczki i oddac zniszczenia jakie byc moze byly w czasie walk.
Napisano 5 Listopad 200519 l Autor "Nie widziałem jeszcze czołgu w myjni, gdzie panienki go myja w bikini. Zrobisz? ;)))" nie nie zrobie :)) nawet nie wiedzialbym jak sie do tego zabrac. Ale pomysl fajny...
Napisano 6 Listopad 200519 l ja proponuje takie ujęcie (tak na przyszlosc) , tylko zamiast hammera - czołg [+] Koniu - raczej z green day