yasser Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Nie przeglądałem jeszcze wszystkich dotychczasowych zgłoszeń, wiec nie wiem czy sa juz pszczolki, ale ja chyba wlasnie :D zajme sie tematem. Pozatym nienawidze robactwa poza może pszczólkami bo one nie sa takie najbrzydsze, no i sa pozyteczne !!! ** ok jak wyjezdzam na wakacje przed terminem nie wroce, dzieki za wspolprace (lol) ta praca jest do oceny:
roball Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 taa..takie milusi ale jak upierdziela to masz ochote ja pogryzc ;D jak chcesz \'przedstawic\' pszczolke na koncu?.. na patyczku, na rece [aua]..przy ulu :) ? tak w ogole to powodzenia :D [powinienem od tego zaczac:)]
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 zapewne bedzie potrzebny Shag Hair hehe...wkoncu tyle wloskow ma :)) No to powodzenia pzodr
und3r Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Jak ja patrzem na te zdjecia to az zapominam ze jestem uczulony ja ich jad i chce je przytulic :) Taki milusie i pluszowe :D Powodzenia
yasser Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 okay, dzisiaj sobie podlubalem troszke, jakis tam kadlubek i kawalek skrzydelka, dzieki za pozdrowienia i nawzajem, a do wloskow bedzie sasquash :D
mORPH Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Originally posted by Pablo zapewne bedzie potrzebny Shag Hair hehe...wkoncu tyle wloskow ma :)) No to powodzenia pzodr Mysle ze Shag Hair lub Fur bedzie potrzeby w wiekszosci przypadkow :D jeslli bie we wszystkich :D
yasser Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 Originally posted by ChaoS a gdzie siateczka :) umieszcze za chwilke, ale nie rozumiem po co siateczka ?
Fr3d3k Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Dobry poczatek ale chyba te konczyny za bardzo jakies takie plastelinowe :) usztywnij je troche
Barył Napisano 12 Lipiec 2003 Napisano 12 Lipiec 2003 Mam nadzieje ze masz gdzies zapisany plik bez konczyn..bo konczyny nie odchodza z odwloku...tylko z tulowia, a tulow masz troszke za maly. -pozdrawiam, Barył
yasser Napisano 14 Lipiec 2003 Autor Napisano 14 Lipiec 2003 tak zgadzam sie, ale mi to nie przeszkadza, bo przerzucic je na przod to nie problem... ale narazie robilem sobie tak pogladowo, nie przejmuje sie narazie tymi rzeczami, ale dzieki za uwage
Gab3d Napisano 14 Lipiec 2003 Napisano 14 Lipiec 2003 Ladne ladne, shag sie napewno przyda. Tutaj duzo zalatwia tekstury. Pamieta ktos jeszcze jaka kiedys ZbyszekL Zrobil smakowita pszczolke :D [zdaje sie do reklamy jakiejs]?
yasser Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Napisano 15 Lipiec 2003 praca trwa dalej, mam nadzieje ze pojade nad jeziorko i tam mnie cos wpadnie do namiotu to chetnie sie temu przyjze :D
STANEK Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 Widzę , że nie tylko mi podoba się pszczółka - zacięta walka będzie po tym co tu widzę - ekstra aby tak dalej. Pozdrawiam i powodzenia.
Tau Napisano 20 Lipiec 2003 Napisano 20 Lipiec 2003 fakt szykuje się ciekawa rywalizacja, ja też modeluje pszczółkę, Nieźle ci to idzie:) powodzenia [piwo]
RadX Napisano 23 Lipiec 2003 Napisano 23 Lipiec 2003 SPOXik Tylko za małe skrzydełka i działają jak filtr usuwający włoski :D
yasser Napisano 23 Lipiec 2003 Autor Napisano 23 Lipiec 2003 no wlasnie... to jest dla mnie totalna zagadka.... ale sprawdze to dzisiaj, o co z tym chodzi
yasser Napisano 10 Sierpień 2003 Autor Napisano 10 Sierpień 2003 updajte, bede chyba powoli konczyl, bo temat jest dla mnie malo interesujacy, ale postaram sie wykonac jak najelpiej ten projekt, do zrobienia: -skrzydla -oswietlenie -textura kwiatka -DOF -tlo
yasser Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Napisano 12 Sierpień 2003 dałem sobie spokoj z tamtym pomyslem, bo nie potrafilem go skonczyc, podeszlem troche inaczej do tematu, mam teraz chociaz chec konczyc to co zaczolem
yasser Napisano 18 Sierpień 2003 Autor Napisano 18 Sierpień 2003 nie lubie owadow.... bleee zmienilem troche koncepcje,
yasser Napisano 23 Sierpień 2003 Autor Napisano 23 Sierpień 2003 niestety nie moge dalej kontynuwac projektu, wyjezdzam na wakacje, oddaje wiec to co zrobilem do oceny, reszcie zycze powodzenia, byc moze nastepnym razem bede mial wiecej czasu i umiejetnosci.
Rekomendowane odpowiedzi