Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie przeglądałem jeszcze wszystkich dotychczasowych zgłoszeń, wiec nie wiem czy sa juz pszczolki, ale ja chyba wlasnie :D zajme sie tematem.

Pozatym nienawidze robactwa poza może pszczólkami bo one nie sa takie najbrzydsze, no i sa pozyteczne !!!

** ok jak wyjezdzam na wakacje przed terminem nie wroce, dzieki za wspolprace (lol) ta praca jest do oceny:

1-final.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

taa..takie milusi ale jak upierdziela to masz ochote ja pogryzc ;D

jak chcesz \'przedstawic\' pszczolke na koncu?.. na patyczku, na rece [aua]..przy ulu :) ?

tak w ogole to powodzenia :D [powinienem od tego zaczac:)]

Napisano

Jak ja patrzem na te zdjecia to az zapominam ze jestem uczulony ja ich jad i chce je przytulic :) Taki milusie i pluszowe :D

Powodzenia

Napisano

okay, dzisiaj sobie podlubalem troszke, jakis tam kadlubek i kawalek skrzydelka,

dzieki za pozdrowienia i nawzajem,

a do wloskow bedzie sasquash :D

3.jpg

Napisano
Originally posted by Pablo

zapewne bedzie potrzebny Shag Hair hehe...wkoncu tyle wloskow ma :))

No to powodzenia

pzodr

Mysle ze Shag Hair lub Fur bedzie potrzeby w wiekszosci przypadkow :D jeslli bie we wszystkich :D

Napisano

Mam nadzieje ze masz gdzies zapisany plik bez konczyn..bo konczyny nie odchodza z odwloku...tylko z tulowia, a tulow masz troszke za maly.

-pozdrawiam, Barył

Napisano

tak zgadzam sie, ale mi to nie przeszkadza, bo przerzucic je na przod to nie problem... ale narazie robilem sobie tak pogladowo, nie przejmuje sie narazie tymi rzeczami, ale dzieki za uwage

Napisano

Ladne ladne, shag sie napewno przyda. Tutaj duzo zalatwia tekstury. Pamieta ktos jeszcze jaka kiedys ZbyszekL Zrobil smakowita pszczolke :D [zdaje sie do reklamy jakiejs]?

Napisano

Widzę , że nie tylko mi podoba się pszczółka - zacięta walka będzie po tym co tu widzę - ekstra aby tak dalej.

Pozdrawiam i powodzenia.

Napisano

updajte, bede chyba powoli konczyl, bo temat jest dla mnie malo interesujacy, ale postaram sie wykonac jak najelpiej ten projekt,

do zrobienia:

-skrzydla

-oswietlenie

-textura kwiatka

-DOF

-tlo

99.jpg

Napisano

dałem sobie spokoj z tamtym pomyslem, bo nie potrafilem go skonczyc, podeszlem troche inaczej do tematu, mam teraz chociaz chec konczyc to co zaczolem

994.jpg

Napisano

niestety nie moge dalej kontynuwac projektu, wyjezdzam na wakacje, oddaje wiec to co zrobilem do oceny, reszcie zycze powodzenia, byc moze nastepnym razem bede mial wiecej czasu i umiejetnosci.

1-final.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności