RK Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Jest taka przełęcz w Japonii na której duch zmarłej kobiety zrzuca wędrowców w przepaść albo sprawia że zapadają sie w śniegu i zamarzają. Legenda o niej od dłuższego czasu mi się podobała a że nie mogę już patrzeć na komputer odgrzebałem ołówki z kąta i zaczeła mi się pojawiać taka pin- up girl
Mortom Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Fajna babićka :P przypomina mi moją byłą profesorke od matematyki :) A po za tym całkiem, całkiem ciekawa postać. Można by było sie troche kłucić czy to facet czy babcia, ale po za tym fajny arcik.
Vorek Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 piękna śnieżynka, idą święta więc będzie jak znalazł na kartki :D Swoją drogą ciekawa ta legenda. powodzenia w pracy :) Pozdrawiam
RK Napisano 18 Październik 2005 Autor Napisano 18 Październik 2005 Mi też jakoś o wiele bardziej podoba się legenda niż rysunek. Druga wersja- trochę bardziej kobieca chociaż to ciągle nie to o co mi idzie
Mortom Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 Jestem za tą drugą wersją. Chociaż ta pierwsza tez niezłe wyszła. Ale ta postać z drugiego rysunku ma coś w sobie, taką jakąś mroczną tajemnice. Pozdrowienia i powodzenia w dalszej pracy.
Drakula Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 RK, chyba wiem co Ci sie widzi. Przedstawilbym to nawet na rysunku, ale nie chce mi sie :P
RK Napisano 21 Październik 2005 Autor Napisano 21 Październik 2005 Deus- w takim razie jesteś przede mną bo ja jeszcze nie jestem pewien. Zacząłem dłubać przy twarzach bo coś mi te azjatki nie idą- wszystko na ukos. Hmm... coś się spieprzyło czy tylko ja nie mogę załączyć pliku ? http://www.rkgalery.com/snowwoman3.jpg
Rekomendowane odpowiedzi